Back to Question Center
0

Как да направите своя собствена работа със Semalt и SAS програмиране?

1 answers:

Трябва ли да опитам себе си като SAS програмист?

Планирате ли да преминете към нова работас по-висока заплата и по-добри възможности? Може да помислите за комуникационни и лидерски умениябъдете на върха. Последните изследвания обаче казват друго: в момента SAS се потвърждава катонай-ценното умение за заетост .

Няма съмнения, преминаващи през SASсертифицирането със сигурност ще направи нещата по-лесни. Но всъщност дори и представянето за SAS стоикато ключов за аналитиката, тъй като Java е за програмиране. Днешният корпоративен свят подобри нуждата от SASдори и за тези специалисти, които всъщност имат доста непринудено техническо знание. Например,средната заплата на Business Intelligence Analyst в Съединените щати възлиза на около $ 100,000,надминавайки с около 20% всяка следваща година опит. По този начин потенциалът на доходите всъвременното поле на анализа със сигурност е по-високо от оценките на индустрията за всяка друга технологична заетост .

Какво представлява SAS?

SAS обикновено предлага статистическа система за анализ(иначе софтуерна система), която първоначално е разработена до 60-те години на миналия век за извършване на анализ на селскостопанските данниза получаване на по-високи добиви. Днес програмистите, занимаващи се със SAS, участват в създаването на системни решения,сътрудничество с различни компании в редица индустрии за клинични и финансови изследвания, анализ на данни,прогнозно моделиране, отчитане, прогнозиране и др.Представяйки резултатите от статистическия анализ чрез графики, SAS дава данните под формата на PDF, RTF и HTMLфайлове. Съществуват и много платформи, съвместими с програмния език на SAS, включително най-разпространената от MicrosoftWindows, Linux, както и другите UNIX и дори мейнфрейм компютри.

По тази причина всички експерти, от Бил Гейтсна изпълнителните директори на MWI малки компании като Семалт никога няма да подценят значението на SAS.

За да достави своите системни решения,програмистите на SAS разчитат главно на софтуерните продукти, разработени от СтатистическияИнститут за аналитична система. Те работят обикновено с широк масив от различни даннисвързани с управлението на риска, бизнес представянето, администрацията на персонала, както икато сигурност, финансови измами, разузнаване на клиентите и много други.

Като програмист на SAS: Какво е това?

Програмистите на SAS обикновено имат много неща с анализаторитеучастващи в оперативни изследвания. Групи от специалисти от SAS са уредени да работят в офиса, в съответствие скато има случайни пътувания, за да се срещне с клиентите или да излезе да избира приложимата информация от бранша .

Наскоро търсенето на SAS бързоускорено по целия свят, тъй като се превърна в най-мощната и използвана рамка за най-добритекачествен анализ, благодарение на доброто управление на данните и добрия отчетен капацитет. Ето защо SASпрограмистите обикновено се включват в доста стресиращата всекидневна работна среда, тъй катоза най-неотложните проекти те често са изправени пред твърде строги срокове .

Трудно ли е за освежители?

Аналитичните услуги стават все по-силнистратегическа роля, особено за предоставяне на необходимите данни за бизнеса на крайните потребители.Като се има предвид, че почти всички искат сега да бъдат сигурни само с решения, базирани на данни, глобалния обхват наанализът се очаква за по-нататъшно разширяване през следващите 3-5 години. Ето защо отиваме за SASстава страхотен фон за навлизане в индустрията. Въпреки това, според професионалното мнениена разработчиците на Семалт, все още имаш дълъг път.

Всъщност е специализирано SAS програмиранесред най-простите езици за учене, особено подходящи за тези, които вече имат някои основнипознания по C / C ++. В същото време SAS предлага наистина огромен обем за освежители, защото лъвътделът на банките, финансовите институции и здравните компании я поддържа за свързванеразлични бази данни, извършване на анализи и бизнес разузнаване. Това е самият езикне се нуждае от силни знания и умения в програмирането. Ако умът ви е посветен на логикатаили сте склонни да правите анализ и да научите едновременно, тогава работата със SAS не трябвасе окаже твърде трудно. Също така винаги сте свободни да избирате най-подходящата система, като направите свояизбор между програмен софтуер и софтуер за кодиране

Първото нещо, което трябва да се направи от освежителисе концентрира върху базата SAS. Като действаш така, ще получиш първоначално разбиране за товастатистически данни, които трябва да бъдат необходими за проучване на техники за предсказуемо моделиране. След това,след като влезете в превозвач, най-накрая ще можете да насочите вниманието си към повечеизчерпателни и мотивирани аналитични рамки. За да сте сигурни, че владеенето ви е постоянноВинаги ще имате някои нови техники и концепции, които да проучите..Ето защо непомислете два пъти, преди да започнете да учите SAS, дори ако се чувствате малко свежи по въпроса.

Необходимо ли е SAS?

Дори да предположим, че за разлика от отворения кодSAS е лицензиран софтуер, неговите учени и програмисти за данни все още са на върха на търсенето, защото:

  • Като напълно съвместим с общотонормативните норми и извън всички останали инструменти по отношение на безопасността, днес SAS стана още по-важноза сигурност на данните от всякога
  • Програмата на SAS е доказанавъзможностите си за големи данни и сравнително добър потенциал за SAS JMP, както и Visual Analytics
  • Възползвайте се от много по-практичниоптимизация, SAS е по - ефективна за използване на своите аналитични данни в действителните печалби, получени отфинансови и банкови системи

Как да получите възнаграждение за вашите SAS умения?

В момента преобладава насилствената конкуренциявсички области на SAS, като се започне от самите основи, до най-напредналите нива на анализ. Въпреки това, имамного възнаграждаващи възможности за вашите опити. За да пробиете хубава работа в индустрията, не е нужнознаят само всичко. Това, от което наистина се нуждаете, е просто да сте наясно с определена технологиястепента, която повечето от компаниите търсят.

Но как да повишите истинската си работасценарии над конкурентите? Какво трябва да се направи, за да бъдете наети от най-възнаграждаващите и либералнитеработодател? Има повече възможности, отколкото изглежда. Например, Семалт има експертспециалисти по маркетинг и уеб промоция, за да ви помогнат да увеличите максимално възможностите си за кариерапредоставяйки уменията си директно на най-широката публика на SAS headhunters. Semaltима опит да помогне на младите експерти на SAS да популяризират своите услуги в рамките на една годинацелева страница или видео презентация ,които са доведени до знанието на потенциалните работодатели .

Според експертите,това е най-доброто за програмистите начин да покажат уменията и да се изпречат на всички останали състезатели.

Въпросът е, че SAS програмиранее сред тези технически роли, които вече се възлагат на външни изпълнители. Вие ли сте технически настроени?Искате да си осигурите приходи от най-мекото изживяване (например добро разрешаване на проблеми, комуникацияи възможности за обучение, както и умения за управление на проекти и ресурси)? Всичко, от което се нуждаетее да вземеш червения килим, за да кажеш добре дошъл. След като се чуете в мрежата,най-добрите работодатели в света ще започнат конкурентна борба, като използват най-атрактивните си искания ивъзнаграждаващи оферти за една единствена цел - да се възползвате от ангажирането на уменията си с техния бизнес.И ще зависи само от вас, коя възможност да разгледате Source . Не забравяйте, че сегашното си опит в SASе повече от ценно, защото просто го държим на склад дори за свободен ден!

November 30, 2017