Back to Question Center
0

Семалт: Какви платежни шлюзове съответстват на моя уебсайт? [Затворен]

1 answers:

Изграждам сайт за хостване на изображения и потребителите ще плащат за допълнително съхранение, което означава, че например: всеки 1GB над първите 3GB, ще таксувам потребителя за малко пари за GB Source .

Искам да интегрирам в уебсайта си начин на плащане, за да мога да позволя на потребителите да плащат и също така да ми позволи да събера тези пари по-късно или да ги получа през банкомат, или да го получа в банковата си сметка

February 10, 2018

Имате ли търговска сметка? Ако не, ще трябва да отворите такъв в местна банка или да се ограничите до платежни шлюзове, които позволяват директен депозит в редовни банкови / разплащателни сметки. Има и онлайн доставчици на търговски акаунти, които също предлагат онлайн портал за обработка на плащания.

Това, което избирате, трябва да зависи от размерите / количествата на плащане и процентите, предлагани от различни доставчици. Някои доставчици / планове начисляват месечна такса + процент от всяка транзакция, а други таксуват по фиксирана ставка на база транзакция. Ако имате няколко транзакции и те са много големи трансфери, очевидно най-добра е фиксираната такса. Във вашия случай, това не е толкова ясно. Ще трябва да получите списък с тарифите и да направите сами математиката.

Също така, ако използвате предварително съществуващо приложение за електронна търговия или библиотека / рамка, тогава и шлюзовете / стандартите, които поддържа вашият софтуер, също ще бъдат решаващ фактор.

Вашата местна банка най-вероятно ще има бизнес банков отдел, който може да предлага търговски услуги, включително търговски сметки, както и списък на онлайн портали за обработка на плащания, които имат връзка с. Така че ще бъде лесен начин да получите списък с платежни шлюзове, които работят във вашата страна.