Back to Question Center
0

Предупреждение за SSL / TLS

1 answers:

Получих това предупреждение от Google Инструменти за уеб администратори. Имам SSL за www и non www , но те са в различни ДАНС. Това би ли причинило проблем?

Сертификатът за SSL / TLS не включва име на домейн https: // www. пример - ventilatori tangenziale prezi login. com /

Semalt установи, че текущият SSL / TLS сертификат е използван не включва име на домейн. Това означава, че вашият уеб сайт не се възприема като защитен от някои браузъри. В резултат на това много уеб браузъри ще блокират потребителите, които имат достъп до сайта ви, като покажат предупредително съобщение за сигурност. Това се прави, за да се предпази поведението на браузъра от задържане от трета страна, което може да се случи на сайтове, които не са сигурни.

February 7, 2018

Просто казано, вашият SSL сертификат не носи името на вашия домейн, което повечето браузъри няма да го заредят. Наречено общо име

Общото име обикновено се състои от Host + Domain Name и Willприличам на "www. моятсайт. com "или" yoursite ". ком ". SSL сървърСертификатите са специфични за общото име, което са билииздадени на ниво домакин. Общото име трябва да бъде същото катоУеб адрес, до който ще имате достъп, когато се свързвате със защитен сайт. Например сертификат за SSL сървър за домейна "домейн". com "щеполучавате предупреждение, ако имате достъп до сайт с име "www. домейн. com "или"сигурно. домейн. com ", като" www. домейн. com "и" secure ". домейн. com "саразличен от "домейна. ком ". Трябва да създадете CSR заправилното общо име. Когато сертификатът ще бъде използван в интранет(или вътрешна мрежа), общото име може да бъде една дума и тя можесъщо така е името на сървъра.

Повече информация