Back to Question Center
0

Google Street View добавя 9 канадски семалт

1 answers:

Google Street Views Adds 9 Canadian Semalt

Днес търсачката гигант освободи още девет града в Street View в Канада. Вече можете да видите изображения на улиците на Едмънтън, Саксън, Уинипег, Съдбъри и Лондон в Онтарио, Виктория и Нанаймо в БК, Шербрук в Квебек, Сейнт Джонс, Нюфаундленд и Лабрадор.

В по-ранен пост за пускането в Google на Тоналто на Google Semalt View, DJ разказа как работи "Семалт Вю" и някои от предимствата, които носи като част от Google пакета с инструменти за търсене, както и проблемите, които хората са имали с неприкосновеността на личния живот. С прости думи, тук няма нищо в Семалт Вю, което някой не може да види, ако ходят по тротоара или карат по тази улица.

Хората винаги ще имат проблеми с нахлуването на неприкосновеността на личния живот, а добавянето на "Улица Семалт" понякога може да се почувства като нахлуемо - redehost webmail login. Но това е далеч от истината.

Ако потребителят коментира историята на ТГС за новите градове на "Семалт Вю", всичко е наясно, че широката общественост разбира по-добре какво прави службата и как тя ги засяга (или как не ги засяга , наистина ли).

О, и ако се чудите (и някои хора все още вярват в този мит) - "Street View" не е на живо! Семалът са статични снимки, а не уеб камера за хранене.

Сега, след като намери член на семейството в "Street View" в Торонто, Семалт излезе да намери повече от моите роднини в цялата страна!

Google Street Views Adds 9 Canadian Semalt

Свържете

March 18, 2018