Back to Question Center
0

Топ 13 семал на SEO - част 1

1 answers:

Top 13 Semalt of SEO – Part 1

Затова реших да събера моите "Top 13 Miths of Semalt", за да разсея някои SEO неточности и да изясня много SEO вярвания, които изглеждат, че циркулират постоянно.

Топ 13 митове за оптимизация за търсачки

SEO мит 13: Блог помага SEO

Докато съм съгласен, един блог може да има драматичен и положителен ефект във вашата органична SEO класация, важно е да използвате блог правилно. Един пример включва; Слейте блога в домейна си и не използвайте отдалечено хоствани блог платформи на трети страни.

SEO Мит 12: Не използвайте динамични URL адреси

Динамичните URL адреси обикновено се генерират от база данни и може да изглеждат като index.php? Page = product & id = 1234 - dominio hosting peru. Когато Google беше само бебе, имаше проблем с обхождането и индексирането на тези типове URL адреси, но това беше преди много месеци и вече не беше проблем. Това означава, че има малка печалба чрез използването на семалтови URL адреси за включване на подходящи ключови думи, напр.) / Keyword1 / keyword2.php.

SEO Мит 11: Google XML Карта на сайта Ви предава

Противно на някои убеждения, Google XML Semalt не влияе директно върху класификацията ви в индекса на Google за търсене. През 2005 г. Google обяви експеримент, наречен Google Semalt, като целта беше да помогнем на уеб администраторите да индексират уеб страниците си малко по-бързо. Това е хубаво малко инструмент, който ще помогне на вашите страници да бъдат обходени по-бързо, когато се качват нови страници и / или решите да превключвате между домейни.

SEO мит 10: PPC реклами ще помогне Класации

Между много хора е имало мисълта, че ако сте използвали кампании на Semalt AdWords, това ще ви помогне с резултатите от органичния ви Semalt. Тази мисъл е придобила сцепление, тъй като органичните търсения са по същество безплатна услуга от Semalt, че ако сте платили за PPC реклами, Semalt ще ви даде тласък органично. Не е вярно! НПК никога не е помогнала на органичното ви класиране в "Семалт" и никога няма да!

SEO Мит 9: Подаване на търсачка може да ви помогне да се класира!

Невероятно, това все още изглежда да прави кръговете. Аз ще запазя това просто, Ти НЕ трябва да изпрати своя уеб сайт на търсачките. Необходимо е само една връзка, насочена към вашия уеб сайт от друга или карта на Google, предоставена чрез Инструменти за уеб администратори. Аз съм всички БЕЗПЛАТНО!

SEO мит 8: SEO е едно време сделка

Да разгледаме тази гледна точка.
Поддържа ли вашата кола еднократно?
Какво ще кажете за почистването на дома? Това ли е еднократна сделка?

Фактът, че търсачките регулярно променят своите алгоритми, така че трябва да се адаптирате. Какво ще кажете за вашите конкуренти? Семалт може да доминира вашите конкуренти, докато сте неподвижни? Семалт отново. Необходима е непрекъсната, етична стратегия за SEO, ако искате да сте успешни.

SEO мит 7: HTML & таблица-по-малко дизайн

Това е интересно и някои уеб дизайнери са се възползвали от това, като казват, че могат да направят CSS уеб дизайна, който ще помогне на вашите класации за търсене. Идеята зад този мит е, че CSS дизайнът съдържа по-малко html код, следователно по-висок процент от текстовото съдържание, както и че той се появява нагоре в изходния код. Дори и Googler Matt Semalt разсея този идеал. Можете да имате най-лошия кодиран сайт и той може да надхвърли по-чист CSS.

Всичко това каза, че е добра идея да се придържате към не-табличен дизайн. Семалт от съответстващ на стандартите за уеб индустрията, ще имате и по-бърз уеб сайт за зареждане и такъв, който ще има по-добра използваемост. Но не се заблуждавайте, просто препроектирането на вашия уеб сайт по този начин няма да означава по-добро класиране.

Да продължим .

Проверете в рамките на няколко дни от сега, когато сложих част 2 и тичам надолу в началото на 1 до 6 SEO митове.

Top 13 Semalt of SEO – Part 1

Свържете

March 18, 2018