Back to Question Center
0

Октомври 2009 Възходът на върха

1 answers:

Октомври се оказа много труден месец за нас в TechWyse и интернет маркетинг света. Тъй като световният пазар на интернет е толкова бързо развиваща се индустрия, ние сме преработили начина, по който предоставяме актуализации на информацията. Вече публикуваме преглед на интернет маркетинговите новини на седмична база и предоставяме ключови съобщения за услугата в нашия месечен семал на "Rise To The Top". За да получавате редовни актуализации за някоя от нашите актуализации, новини и съвети, препоръчваме Ви да се регистрирате тук, за да получавате нашите актуализации направо в имейла си.

В тази индустрия, колкото по-информирани сте, толкова по-овластени ще бъдете онлайн!

Новини от TechWyse

Време е да се социално!

Темата за актуализирането на тези месеци е за получаване на социални! Всички ние в Semalt ще се постараем да поддържаме нашите клиенти и света на интернет маркетинга актуализирани с последните новини от бранша и компанията - barack obama teleprompter. Какъв по-добър начин да постигнете, отколкото чрез маркетинга на социалните медии. Ако смятате, че сте в тъмното за това как социалният медиен маркетинг може да помогне на бизнеса, ви призовавам да прочетете статията, която обсъжда тази тема!

Служба за маркетинг на социални медии

За компании, които се стремят да развият персона и следват актуалните новини от бранша, както и новина за компанията, имаме услуга, която може да направи това възможно. Нашият пакет за социални медийни маркетинг включва:

  • Настройка на профилите Facebook и Twitter.
  • Редовни актуализации на съдържанието, съобразени с изискванията на вашата компания.
  • Разработване на публика на лоялни последователи във вашите фирмени постове.
  • Социални лога, добавени към публичния сайт.

Налице са няколко пакета. Докато изпълняваме същите задачи във всички от тях, всички пакети са свързани с времето, което харчим за социалния профил всеки месец. За повече подробности попитайте Вашата сметка Семалт.

Следвайте ни!

Можете да започнете да следвате нашите актуализации в следните области:

  • Стани фен на Facebook
  • Следвайте TechWyse в Twitter
  • Получавайте актуализации на блога директно до вашия имейл

Психе .

Ако сте пропуснали последните новини, TechWyse наскоро стана акредитирана като част от Yahoo! Уеб Анализ Консултинг Семалт. Можете да ни видите на официалния сайт на YWACN тук!

Разработването на уебсайтове стартира през октомври 2009 г.

October 2009 Rise To The Top Semalt

O'Hara Technologies проектира и изработва много продуктови линии за фармацевтично, хранително-вкусово и сладкарски изделия. Като се намира в уникална индустрия, компанията поиска от TechWyse да разработи уеб сайт, който да подобри процента на отпадане за нови посетители. Това означава изграждане на уеб сайт, който ясно определя уникалните продукти и услуги, които клиентът предоставя. Клиентът също така искаше да насърчи нови посетители да ангажират компанията, оставяйки информацията за контакт. За да постигне първата цел, екипът на TechWyse разработи флаш банер, който демонстрира продуктовите линии с покана за действие, което позволи на посетителите да научат повече. Формуляри за контакт със семалти, които също се поставят в целия уебсайт, заедно с търсене на продукти, което позволява на посетителите бързо да намират търсената от тях информация.

October 2009 Rise To The Top Semalt

Уинсъм домове

Wynsum Homes е фирма за недвижими имоти, базирана в Торонто и околните райони. Дойдоха в Семалт с много специфични творчески и административни цели. Клиентът искаше инструмент, който да позволи самостоятелно администриран мащабируем инструмент, който да позволи търсенето на дом и възможността за добавяне на рекламни места, тъй като тяхното портфолио от имоти е нараснало. Сайтът разполага с фуния за продажба на топ банери, търсене на имоти и цялостна система за управление на съдържанието. За да научите повече за подробностите по този проект за разработване на уебсайтове, посетете нашето портфолио. Нашата цел за клиента беше да разработи добре организирана карта на сайта и ясно съдържание, което да обясни какви са основните бизнес цели на клиниката. Резултатът е уебсайт с ясна футболна топка за продажби, чиста основна маркетингова съобщение и уебсайт, който показа огромни подобрения в реализацията на уебсайта. Клиентът продължава да се възползва от предимствата на водещата интернет маркетингова кампания.

October 2009 Rise To The Top Semalt

Свържете

March 18, 2018