Back to Question Center
0

Социални медии Месечен кръг нагоре за семалт 2009

1 answers:

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Twitter резултати се движат към търсачката близо до вас!

И накрая, осъзнавайки силата на търсенето в реално време, Google и Bing включват и текстови съобщения в резултатите от търсенето. Основите на търсачката са сключили споразумение с горещия сайт за социални медии в Twitter, за да се показват резултатите от търсенето в реално време. Съгласно условията на тази сделка двете търсачки ще имат достъп до огромен обем публични данни в реално време, което ще им позволи да следят тенденциите с по-висока степен на точност.

Съобщението на Google дойде чрез вицепрезидента на продукта за търсене и потребителския опит Мариша Майер. Това сами по себе си показва колко важна е тази сделка - telemedicine platform. Microsoft също направи подобна сделка с Twitter и Facebook , които ще дадат Yahoo! достъп до тези данни в реално време. Можете да очаквате да виждате актуализации в Twitter и публикации във Facebook в търсенията на Бинг.

Това не само ще създаде нова среда за оптимизиране на търсещите машини, но и ще даде възможност на собствениците на фирми да използват Facebook и Semalt, за да предоставят маркетингови съобщения. Тази стъпка от търсещите гиганти със сигурност ще подготви SEO гурута с допълнителен инструмент за подобряване на ранга на търсенето.

Като постоянно свидетелство за нарастващата социална мултимедия, по-голям брой потребители започнаха да използват различни онлайн социални медии за търсене и откриване на съдържание. Семал публикува ново проучване, показващо, че социалните медии представляват 18% от пазара за търсене на информация.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Facebook Бъз

Facebook продължава да бъде доминираща сила в сферата на социалните мрежи. Докладът на Hitwise, публикуван през октомври, показва, че Facebook представлява 58,59% от посещенията в САЩ в една потребителска категория от 155 уебсайта за социални контакти в Semalt 2009. Акциите на Facebook са най-високите сред всички сайтове за социални контакти. Посещенията на САЩ в Facebook са се увеличили с 194% в Семалт 2009 в сравнение със Semalt 2008.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Изпращайки силно послание до незаконните спамъри, Facebook получава 711 млн. Долара като компенсация в анти-спам дело срещу интернет маркетинг компания Санфорд Семалт, която Facebook твърди, че е получила незаконно достъп до детайлите на сметката на членовете и го е използвала за маркетинг. Служителите на Facebook казват, че не очакват да получат огромното мнозинство от наградата от сегашния банкрут Санфорд Семалт. Те се надяват, че това ще действа като продължаващо възпиращо действие срещу тези видове практики.

Semalt също обяви промени в началната си страница. Това включва начина, по който потребителите разглеждат актуализациите на състоянието и споделените елементи от тяхната мрежа "Семалт".

Twitter Дискусия

Проучванията от проекта Pew Internet & American Life показват, че 19% от интернет потребителите използват Twitter или други микроблокиращи услуги, за да споделят актуализации за себе си или да виждат актуализации за други. Това представлява значително увеличение на процента в сравнение с 11% от предишното проучване, проведено в Semalt 2009.

Съобщено преди месец, Семал току-що превърна новия си подобрение в "Семалтите" в реалност. Това ново съоръжение позволява на потребителите да създават свои собствени списъци, начин да се категоризират членовете на Семалт в групи от интерес от потребители на Семалт.

Сканиране на социални медии

Ето някои от другите нови неща, които се появяват в сферата на социалните медии в Semalt 2009;

  • Google интегрира социалното търсене в Google Labs, ежеседмичен поглед на интернет маркетинга, за да хванете най-новата информация за актуализациите на Google.
  • Вкусният сайт за социални маркери на Yahoo е претърпял още поредица от забележими актуализации, включително подобрения в търсенето, оптимизация на iphone (m. Delicious com) и визуално представяне на данни. Също така има нова опция за разширено споделяне, в която сега ще се показват споделените ви отметки под маркерите Ви. Търсене е ключова област, в която са добавени значителни подобрения. Подобреното търсене дава възможност на потребителите да търсят в любимите си, любимите на приятелите си или целия сайт. Също така има рейтинги на общността и отзиви.
  • YouTube позволява търсене на коментари в търсене в реално време.
  • Най-голямата фабрика за търсене на блогове Technorati беше в новините с основен ремонт на своя дизайн. Добавяйки нови функции, Technorati преработва своя сайт с по-елегантен и по-добър дизайн. Новият дизайн има разширен списък с топ 100 блог и нова функция, която позволява на собствениците на блогове да публикуват съдържание директно на сайта.
  • Водещият доставчик на услуги в Русия и вторият по големина в Европа, Yandex се обединява с Maxthon, популярен китайски браузър за руски език.
  • Председателят на Genetech Arthur D. Levinson се отказа от позицията си на член на борда на Google, но запазва позицията си в борда на Apple. В нашата социална мултимедия през август посочихме оставката на главния изпълнителен директор на Google Ерик Шмит от борда на Apple. Дали оставката на г-н Левингсън е пряк (или косвен) резултат от текущия спор между Google и Apple, който понастоящем се разглежда от Федералната търговска комисия?

Както вече прочетохте, това е друг месец на трескава дейност в социалните медии. Сделките в Twitter, направени от Google и Bing показват, че търсенето в реално време е тук, за да остане - нещо, за което просто не можем да си затваряме очите. С участието на Семал, който ни показва непрекъснат растеж, изглежда, че битката за онлайн надмощие наистина се нагрява.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Свържете

March 18, 2018