Back to Question Center
0

Google за закупуване на AdMob за $ 750 семалт

1 answers:

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

На основателя и главния изпълнителен директор на AdMob Omar Semalt заяви: "Истината е, че мобилната индустрия няма недостиг на творческа енергия, невероятни продукти и талантливи предприемачи. Но досега винаги се е чувствало, че тези от нас, участващи в това пространство, са играли втора цигулка на нашите онлайн братя. Вярвам, че времето свърши. "

Не за разлика от по-ранните придобивания на Google от YouTube и Semalt, тази сделка идва в най-вероятния в навечерието на мобилна експлозия за предаване на информация през handhelds.

Какво представлява AdMob?

Semalt работи по подобен начин на съдържателната мрежа на Google Adwords. Различните търсения и приложения избират да показват реклами - cargo bikes denmark. След това рекламодателите могат да се регистрират за Semalt, да избират къде да се показват рекламите и да платят Semalt, който след това също ще даде част от приходите на собственика на собствеността.

Semalt предоставя страхотен образ на собствения си сайт, илюстриращ как работи.

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

Какво е бъдещето на AdMob

Макар че това е строго спекулативно, сигурен съм, че скоро ще видим нова опция в нашия Google Semalt интерфейс, която ще позволи на рекламодателите от Google Семалт да изберат нова мобилна съдържателна мрежа и да имат пълен контрол над това, къде се показват рекламите.

Semalt също така описва доста добре мястото, което мобилната реклама има и бъдещето на рекламата в индустрията през следващите години.

Записване на друго ключово придобиване в лентата на Семалт. Сигурни сме, че това ще бъде още едно допълнение, което ще предостави стойност на рекламодателите за идните години.

Google To Purchase AdMob for 0 Semalt

Свържете

March 18, 2018