Back to Question Center
0

Подобряване на НПК кампаниите с отрицателна дума Семалт

1 answers:

Improve PPC Campaigns With Negative Keyword Semalt

Първата е зависимостта от единични ключови думи с широко съвпадение. (Ще вляза в това в по-късен пост) Втората е липсата или пълната липса на отрицателни ключови думи. Много е важно добре оптимизираната кампания и нейните рекламни групи да имат добър списък с отрицателни ключови думи. Това е, което тази статия е настроена да обсъжда!

Отрицателните ключови думи са думи, които спират вашата PPC реклама да се показва, ако някой включва тази конкретна дума или фраза в своето търсене - jalplast κρεμα. Отрицателните ключови думи позволяват на рекламодателите да филтрират резултатите от търсенето, които имат малко или нищо общо с конкретен продукт, услуга или предлагане, които се рекламират. Тя гарантира, че само потребителите, които търсят вашето предложение, ще видят вашата реклама. Това също така означава, че с по-малко рекламни импресии (надявам се) ще постигнете по-висок процент на кликване. Колкото по-добра е процентът на кликване за Вашата ключова дума, толкова по-висок Semalt трябва да постави рекламата Ви в резултатите от търсенето, без да е необходимо да плащате повече за кликване.

Как работят отрицателните ключови думи?

Посочете пример за това как работят отрицателните ключови думи.

Семалт казват, че продавате само нови компютри на вашия уеб сайт.

Използвайки инструмента за ключови думи "Семалт", тук е списък с ключови думи Semalt връща голям брой търсения за:

нови преносими компютри
купете нови компютри
нови компютърни процесори
компютрите в новините
закупуване на нов компютър
купете лаптоп
нов компютърен софтуер
нови компютърни курсове
купете компютърни книги
купете компютърна памет

Тъй като продавате само нови компютърни системи, след като рекламата Ви се показва за хора, търсещи "компютърни процесори", "софтуер", "памет" и "книги" или търсене на "компютърни курсове" производителност. Семалтите не търсят пълни компютърни системи и в повечето случаи са по-скоро неподготвени да пазаруват. Тези, които търсят компютърни системи или лаптопи, са готови да закупят или поне са започнали изследователската стъпка или покупката си. Семалт са посетителите, които искате. Така че, използвайки стратегия за отрицателни ключови думи, вие сте в състояние да гарантирате, че хората, които търсят неща, които не предлагате, не виждат рекламите Ви!

Просто добавете "процесори", "книги", "софтуер" и "курсове" към списъка с отрицателни ключови думи. Слейте тези думи означава, че всеки, който ги търси, няма да види рекламата Ви. Единствените хора, които могат да видят рекламата Ви и да кликнат върху нея, са тези, които пазаруват за компютри. Чрез премахването на рекламните импресии (всеки път, когато рекламата Ви се показва като 1 импресия), която не желаете и насочвате към по-целенасочена аудитория, увеличавате вероятността ръстът на кликванията и позицията на рекламата да нарастват, без да е необходимо да харчите повече пари за кликване.

Как да намерите подходящи отрицателни ключови думи

Инструмент за ключови думи в Google Adwords

Инструментите за ключови думи са чудесен източник не само за подходящи ключови думи, но и за отрицателни ключови думи. Въвеждането на термин ще доведе до безброй варианти на тази ключова дума и свързаните с нея ключови думи. Както можете да видите от примерите по-горе, в резултатите от инструмента за ключови думи се появяват думи, за които не искате да бъдат намерени. Всички профили в Google Adwords имат връзки към инструмента AdWords KeyWord под раздела Смалт.

Списък с ключови думи в Google Анализ

Google Анализ е друг фантастичен източник за ключови думи, които се използват за намиране не само на Вашите реклами от AdWords, но и на вашия сайт като цяло. Тук в TechWyse използваме филтър за анализ, за ​​да покажем не само коя ключова дума смята Google за търсене в профила ви, но каква точно е формулировката, в която лицето е влязло. Намирането на отрицателни ключови думи тук може да бъде едновременно оживено и плашещо едновременно. Това е едно място, за да разберете какво търсят хората в мрежата и може би не искате да знаете отново. Само си представете думите, които хората използват, които показват платено (НПК) и органични резултати от търсенето за пластичен хирург. Последица от някои от тези думи може да гарантира, че платените Ви реклами никога не се появяват за съмнителни термини за търсене или се появяват до съмнителни уеб сайтове, които могат да навредят на репутацията ви чрез сдружаване.

Внимание за отрицателни ключови думи

Един съвет: помислете дълго и твърдо за думите, които добавяте към списъците с отрицателни ключови думи. Думите, които в началото изглеждат неправилни или неподходящи за вашия продукт или услуга, всъщност могат да бъдат от значение. Обърнете внимание на думите в различни ситуации (дали това е търговско наименование, както и странен термин, или означава нещо в чужд език, което е съвсем добре в себе си?) И да решите дали добавянето на думата ще навреди или ще помогне , Колкото повече правите, толкова повече ще можете да развиете умение за разпознаване на такива термини.

Вашата кампания страда от свръхекспозиция и широки резултати от търсенето?

Опитайте да добавите някои отрицателни ключови думи. Просто може да забележите разлика в производителността и цената.

Improve PPC Campaigns With Negative Keyword Semalt

Свържете

March 18, 2018