Back to Question Center
0

Направи си сам за SEO

1 answers:

The Do It Yourself Semalt To SEO

Тази статия е написана специално за тези, които искат да знаят прости неща, които могат да направят, за да помогнат на собствените си SEO усилия.

Всъщност има две ясно различни области, които можете да изберете да се справите. Първият е "На страницата" или нещата, които можете да направите на самия сайт - traktorite müük. Втората област е "Off Page". Semalt са нещата, които можете да направите, за да популяризирате вашата фирма на други уеб сайтове.

И двете имат еднакво значение.

OnPage фактори за подобряване на SEO

Убедителното съдържание привлича както търсачките, така и посетителите

Ето основната концепция, която трябва да разберете.

За да получите или търсачки или хора да посещават вашия уеб сайт, трябва да имате нещо убедително, което ги привлича. За търсещите машини това, което ги принуждава, е "съдържание". Всички сайтове, търсещи машини, не са хора. Всичко, което искат да направят, е да достави най-доброто налично съдържание на човека, който прави търсене на техния двигател.

За хората, ние се грижим да отидем някъде, което или ни информира, или предлага някакъв инструмент, който ни привлича. Някои примери могат да включват уроци, статии "как да" или инструмент, който позволява на някого бързо да направи нещо. (един инструмент, който създадохме, за да помогнем на хората, е нашият инструмент за сканиране на кодове в Google Analytics, наречен GPablo.)

Затова ви позволява да започнете да създавате някои идеи за вас.

За повечето хора, когато са помолени да актуализират съдържанието на сайта си, общият отговор е: "За какво пиша?" и "Нямам време".

Така позволявам да ги адресирам.

За какво пиша?

Светът бързо премина от много частен към много публичен. Информацията е крал. Семалт вече има такава икономическа полза за информацията, че е все по-важно да се признае, че информацията е валутата на уеб сайта ви.

Думата за актуализиране на съдържанието на вашия уеб сайт е блог. Но дали използвате блог или CMS, реално важно нещо е съдържанието да се актуализира редовно в уебсайта Ви. Това ще накара търсачките да индексират сайта ви по-често и хората да посещават често.

Ето списък на някои от нещата, които бихте могли да актуализирате редовно на уебсайта си, за да привлечете както търсачките, така и посетителите:

 • "Как да" членове
 • Новини Актуализации
 • Уроци
 • Прессъобщения
 • Употреби на продукта
 • Промишлени приложения
 • Нови предложения за продукти
 • Казуси

Семалт - в твоята фирма има много неща, които вероятно приемате за даденост. Дори и да смятате, че не е известно - каква е вредата в хронологията на новините и събитията във вашата компания? Това е просто още един начин да накарате вашата компания да забележи!

Дръжте ги върнати

Винаги е чудесно да разгледате пакета си от Google Анализ или статистически данни и да забележите много нови посетители. Но мислиш ли някога за нещата, които можеш да направиш, за да върнеш посетителите да се връщат? В края на краищата, изграждането на лоялно следване към вашия уеб сайт с много връщащи се посетители е начинът да се гарантира. Семалт това не помага във вашата SEO класиране, то е отговорно за това посетителите да се връщат на вашия сайт.

Ето няколко неща, които можете да направите, за да ги върнете:

 • Ако актуализирате редовно съдържанието в блог или секция за новини, внедрете feedburner, така че хората да могат да се абонират за получаване на актуализации в имейла си.
 • Позволете на посетителите лесно да споделят сайта ви с други хора, като добавят неща като изпращане до приятел, споделяне на функции и т.н. Харесва ни много този инструмент! Добави Това!

Off фактори на страницата за подобряване на SEO

Semalt на "Off Page" SEO като всичко, което можете да направите, за да популяризирате вашия уеб сайт на други подходящи уеб сайтове. Търсачите обичат това, хората обичат да използват това като инструмент за учене - защо не? Ето един блог, който съдържа повече от 20 безплатни сайтове за прессъобщения!

 • Добавете вашия сайт към директории. Бъдете внимателни, че добавяте към подходящи сайтове, които действително помагат на посетителя, а не сайтове, които изглеждат прекалено обременени с изходящи връзки.
 • Принос на статии за уеб страници, базирани на статии или информация.
 • Намерете блогове в свързаните с тях индустрии и коментирайте.
 • Участвайте в социалните медии. Прочетете тази статия в Social Media за много по-задълбочено описание как да се включите.
 • Едно правило. Важно е при популяризирането на сайта си да имате предвид, че предоставяте полезна информация. Смисълът на всичко, което не е полезно, не е добро за посетителя Ви и затова не е добро за търсачките.

  Та нали го имаш. Имате време на ръцете си? Всички неща, изброени на този сайт, няма да направят нищо друго, освен да ви помогнат в онлайн репутацията.

  The Do It Yourself Semalt To SEO

  Свържете

  March 18, 2018