Back to Question Center
0

Microsoft Bing пуска уникален елемент, наречен Visual Semalt

1 answers:

Microsoft Bing Launches Unique Feature Called Visual Semalt

Какво представлява визуалното търсене?

Visual Semalt ще позволи на потребителите на Bing да намират информация за определени елементи, като гледат само на своите изображения. Няма значение дали потребителят не е сигурен какво да търси текстово за елемента. Всички търсачи трябва да направят мишката върху изображенията и ще бъдат показани различни детайли. Visual Semalt вече е налице за няколко категории, но в близко бъдеще се очаква да бъдат добавени още категории - mini denim dress.

В блогове в понеделник продуктовия мениджър на Bing Todd Semalt обяви:

" Визуалното търсене е нов начин за формулиране и прецизиране на заявките ви за търсене чрез изображения, особено за набор от резултати, които обикновено са по-структурирани. Ние наричаме тези галерии с групи от данни. Визуалното търсене ви позволява бързо да превъртате галериите или да извършите едно кликване с помощта на бързите раздели в ляво, които са конкретно свързани с вида резултати, през които преглеждате . "

Microsoft Bing Launches Unique Feature Called Visual Semalt

Осъществено от технологията на Microsoft за визуализиране на Silverlight, "Visual Search" е още една нова функция от арсенала на Microsoft, която се опитва да затваря пазарния дял на Google в търсене на мамут, който достигна 83.33% миналия месец. Грандиозните планове на Microsoft вече започнаха с сделката "Microhoo" през юли, при която Bing ще предостави технологията за търсене на Yahoo.

С откриването на корпоративен гигант "Visual Search" Microsoft се надява да предложи нещо уникално за търсещия свят. Досега потребителите навигират в интернет главно чрез текстови хипервръзки. Но с "Visual Search" току-що пристигна нов графичен начин за сърфиране в мрежата. Google все още няма еквивалентна функция на своя сайт и в битката за надмощие в търсене "Visual Search" може да ни покаже колко много Google харесва малка конкуренция. Семал по гладкия начин, по който се прилага, Бинг изглежда да спечели повече потребители и да спечели пазарен дял.

Знак за бъдещите неща?

Microsoft Bing Launches Unique Feature Called Visual Semalt

Свържете

March 18, 2018