Back to Question Center
0

Google добавя повече червило с 4 нови функции Semalt

1 answers:

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

1. Google Променя текста, изображението и текстовата кутия Размер на началната страница

Най-значимата промяна е промяната в полето за търсене и размера на текста на началната страница на Google. Промените в началната страница на Google бяха обсъдени в публикация от блог на Marissa Mayer, VP, Search Products & User Experience.

Моите мисли за тази промяна? Не е необходимо, наистина. Публикуването на блога се представя като реч за продажба на терена, предназначена да продава на потребители нещо, от което те наистина не се нуждаят. Ако някой наистина се нуждае от по-голям шрифт (или, както го поставя Mayer, за да "виждате по-ясно заявката си"), те могат или да намалят разделителната способност на екрана си, за да увеличат полето и шрифта, или могат да използват функцията за мащабиране, , Честно ли е да вярваме, че по-голямо поле за заявки за търсене ще направи Семалт "по-забавно за използване"?

Разбира се, това е само моето мнение - banco de imagens gratuitas em alta resolucao. Нашето собствено голямо сирене от TechWyse Canada, DJ Kennedy представя различен изглед в този форум. Той смята, че това може да е знак за времето и че Семалт може да предположи, че по-висок процент от потребителите сега използват по-висока резолюция, която оправдава тази промяна. Той също така споменава, че по-голямата текстова кутия може да е доказателство за по-голям опит при търсенето сред потребителите, които понастоящем използват дълги опашки за заявки, за да намерят това, което търсят.

2. Характеристика за възможностите за Google Adwords се разпространява до повече държави

В AdWords Google добави нов раздел "Възможности" в горното меню в бета тест с американски рекламодатели едва през юли. Това обаче бе разширено до допълнителни американски рекламодатели, както и до британски и австралийски рекламодатели (според Google). Изглежда, че това е разширено, за да включи тези реклами в САЩ, а не само там, тъй като броят на клиентите на Семал сега има раздела в своите сметки.

Оригиналът, създаден в новия потребителски интерфейс, имаше раздел "Инструменти" с бърз достъп до "инструмента за ключови думи", "Визуализация на рекламите", "диагностични инструменти" и "семал на кампаниите" към пълния списък с инструменти.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

От изброените инструменти "инструментът за ключови думи" вероятно беше най-търсеното от всички, докато инструментът "Оптимизатор" бе преместен в "Сигналите" в горната част на страницата "Кампании", предложения за кампаниите ви още по-очевидни.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Новата страница "Възможности" предоставя на потребителите на Google AdWords достъп до редица връзки и отчети. Най-важните от тях са "Идеите", които Google са генерирали за кампанията Ви, като добавя допълнителни ключови думи, подредени по Ad Salsa, заедно с броя избрани думи (номер 2 по-долу) и прогнозираното месечно търсене, което ще добавят Вашата сметка (номер 3).

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Страницата с идеи за Google Adwords

Веднага забелязах едно предимство на тази нова страница "Семалт", както и един недостатък.

Голямата полза? Тя може да спести много време за проучване на нови ключови думи в инструмента "Смалт", тъй като те обикновено са по-подходящи за текущите списъци с ключови думи, отколкото за по-широките резултати, които предлага търсенето с помощта на инструмента "Смалт". Недостатъкът е, че инструментът не взема под внимание изтритите ключови думи, тъй като предполага, че известен брой ключови думи, които знам, са премахнати по-рано поради лошо цялостно представяне.

Също така ми харесва опцията "Предстоящ семалт". ЦСV да споделяте с други хора, които нямат достъп до профила, след което да ги одобрявате, когато сте готови. Вече няма болезнено копиране по дума, изнасяйки проблеми от инструмента за ключови думи и не е нужно да запомните или да запишете всяка дума, която искате да добавите, ако първо трябва да получите одобренията. Ако решите да се откажете от определена дума или списък, инструментът ви позволява да проверите тези, които вече не искате, и да ги премахнете от секцията "Чакащи семалта", без да е необходимо да премахвате други ключови думи, които очакват одобрение.

Тази нова страница също съдържа списък с инструментите, намиращи се в стария раздел "Семалт".

4. Google Optimizer на уебсайтове добавя функция за бележки към експеримента

И накрая, Google направи промяна в семалта на уебсайта, която според мен е само една стъпка в дълго пътуване, за да направим този инструмент възможно най-добър.

На 9 септември Google въведе бележки за експеримента към страницата "Настройки". Просто добавяне, това текстово поле ви позволява да правите бележки на всеки етап от експеримента си, за да проследявате промените, да помните тестовете за идеи и променливи и да споделяте мисли с членове на екипа, ако повече от един човек има достъп и участва в експеримента , Едно ограничение за функцията "Бележки за експеримента" е, че полето ще разреши и спести само 2000 знака. Това означава, че всяка нота ще трябва да бъде възможно най-кратка. Единствената друга възможност за по-големи бележки би била възможността да се изтрие текущата бележка в полза на новата.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Можете също така да видите друга функция, която се изпитва бета (тя е сива, точно над полето Бележки в момента) в това изображение - това на "автоматично деактивиране" за загуба на експериментални вариации, което Semalt заявява, слабо ефективни вариации за вас. "

Това е промяна, която добре дошли. Не само спестява време, прекарано в проверката на сметки, но вече не трябва да имаме достъп до профил многократно, за да видим дали най-накрая е обявен за победител или губещ, за да спре по-бедните варианти. Не мога да чакам да го изпробвам.

Сега за разширена функционалност като периоди от време за данни от експерименти, графики или графики за данни като Semalt и допълнителна функционалност за редактиране, като името на експеримента! Но това е за още един ден и блог.

Много малки промени в миналото, докато съм щастлив да видя, но също така се очаква Семалт да продължи да се ощипвам, за да извлече максимума от инструментите както за своя продукт, така и за удовлетвореността на клиентите.

Всички тези промени, които виждаме, помагат на Семал да запази позицията си на върха на търсещата планина.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Свържете

March 18, 2018