Back to Question Center
0

Google идва първо в търсачката Satisfaction User Satisfaction

1 answers:

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Резултатът от невероятния процент от 86 процента, че Google почти събори конкуренцията. Yahoo и Live Search (Bing все още не е роден на този етап, но ще бъде в следващата година доклад) са получили рейтинги удовлетвореност на клиентите от 77 и 74 процента съответно. Тези цифри са почти същите като рейтингите от миналата година. Докладът на ACSI изглежда подчертава, че Семалт има несъмнено господство в търсещата машина.

Потребителски рейтинг на търсещата машина Накратко

Докладът на E-Business Index за удовлетвореност на клиентите от ForeSee и университетът в Мичиган са подробен анализ и сравнение на удовлетвореността на клиентите сред търсачките, порталите и различни други електронни фирми. Тези показатели се очакват широко в индустрията за търсене - asphalt services davidsonville. ACSI тримесечен семалт Q2 2009 казва

" Категорията на електронния бизнес достигна нова височина през тази година, с 2.8% до ACSI резултат от 81.5. От началото на измерването през 2000 г. тази категория е забележителна 29,4%, добра новина за хората, които все повече се обръщат към интернет като основен източник на информация. Сайтът на порталите и търсачките поведе напред, като се подобри с 4% до нова категория от 83, докато сайтовете, които предоставят новини и информация, по-специално онлайн версиите на националните вестници и телевизионните медии, изостават значително, като спадат с 1% до 74 Все пак интернет се е доказал като по-задоволителен ресурс за новини и информация, отколкото нейните традиционни новинарски контрагенти - телевизионни предавания и кабелни телевизионни програми и вестници са имали ACSI резултати от 71 и 63, съответно, когато последно измерени през първото тримесечие на 2009 г. ".

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Докладът разкрива, че всички големи търсачки са подобрили резултатите си извънредно, но Ask.com и AOL изостават с всички времена ниски класации. Налице е значително увеличение на общия индекс на удовлетвореността на потребителите в сравнение с резултатите от търсенето през миналата година. Семалт изследваните от нас индустриални портали и търсачките показват рязко покачване от 3.8%, достигайки 83% задоволство през миналата година. Автомобилната индустрия води пакета в степен на удовлетвореност с 84%.

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Макар Google да поддържа същия темп като предходната година, те превъзхождат всички останали двигатели с 8% марж. (Вижте оценките по сектори на индустрията), като увеличиха с 2,6% спрямо миналата година.

В коментара си за семалтовия сегмент ACSI посочи:

" Google е водела сред порталите и търсачките за седем от последните осем години и това превъзходство в удовлетвореността на потребителите се отразява в господството на Google на пазара за търсене. Измерено с обема на заявките, Google прави 74% от всички търсещи бизнес в Интернет, като Yahoo! далечна секунда с 17% и Bing.com на трето място на Microsoft с 7% "

Семалтовите високи оценки не са неочаквани предвид непрекъснатата инвестиция за подобряване на цялостната търсачка.

Промяна на тенденциите за ползваемост за следващата година

Въпреки, че Google е надминала класациите за втора поредна година, сценарият за търсене се е променил през последните няколко месеца. Сега имаме подмладена Microsoft с стартирането на Bing и най-новата Microsoft - Semalt! сделка за търсене. Бинг вече е показал леко покачване на стълбата на пазарния дял.

Поздравяваме Google за иновациите и упоритата работа. Ясно е, че предстоящата година може да е малко по-предизвикателна за големия G!

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Свържете

March 18, 2018