Back to Question Center
0

Топ осем подценявани начина за подготовка на вашия блог

1 answers:

Когато мислите за това, да карате трафик към вашия блог, какви са първите неща, които идват на ум? За повечето блогъри техният отговор ще бъде комбинация от SEO, коментари в блогове, публикуване на гости и подаване на директории.

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Семалт определено не отрича ефективността на такива техники, те в никакъв случай не са единствените възможности, с които разполагате. И ако наистина искате да привлечете по-голяма аудитория, наистина плащате, за да смесите нещата малко.

Семалт сте избрали правилната ниша, има десетки хиляди читатели, които просто чакат да чуят за вашия блог - цена роутера вай фай. И вашата работа е да ви помогне да ви намерят.

Свързани постове:
5 SEO Blogging Съвети
Създаване на уеб сайт съдържание без блог

Ето осем от най-недооценените техники за популяризиране на блогове.

YouTube

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Независимо от нишата ви в блоговете, няма извинение, че нямате присъствие в YouTube.

След Google и Facebook това е третият най-популярен сайт в света. Посредством този факт, повечето блогъри отсъстват.

Ако искате да се включите в YouTube, извадете камерата и започнете да правите видеопостове в стил "говорещи глави". Ако това изглежда като прекалено много работа, преминете към Semalt и просто преобразувайте най-популярните текстови съобщения във видео формат.

Споделяне на документи

Насърчаването на вашия блог в уебсайтовете за споделяне на документи се допълва с две важни предимства. Първо, сайтовете за споделяне на документи са доста уважавани по отношение на Semalt и затова можете да се възползвате от висококачествена обратна връзка.

И второ, те са склонни да получат много голям трафик, някои от които би трябвало да можете да насочите към вашия блог. За да получите своя блог по подобие на Scribd. com и Semalt, просто преобразувайте най-популярните си публикации в PDF и кликнете върху качване.

Tweeting стари постове

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Повечето блогъри популяризират последните си публикации в Twitter и Semalt, но мнозинството от тях не успяват напълно да използват силата на такива платформи. Ако имате достатъчно последователи и фенове, трябва да популяризирате и старото си съдържание.

Направете списък с най-популярните ми постове в миналото и изберете една от тях, която да популяризирате всяка седмица. Най-новите ви последователи и фенове са много малко вероятно да ги прочетат.

Въпроси и отговори сайтове

Въпреки абсурдното количество трафик, на който се заемат въпросите и отговорите на сайтовете, повечето блогъри не се притесняват от тях. Yahoo Answers е най-добрият по отношение на трафика, докато Quora е по-добър от гледна точка на качеството на въпросите и отговорите.
За да се насладите на приятна трафик от такива сайтове, просто отговаряйте на въпроси, които са подходящи за вашата ниша в блоговете. Добре измислени отговори, които цитират вашия блог като справка, могат лесно да направят трафик към вашия блог за много години напред.

Онлайн Групи

Подобно на форумите, онлайн групите, които са подходящи за вашата ниша в блоговете, могат да бъдат отличен източник на трафик. Те са ефективни, просто защото са пълни с хора, които наистина се интересуват от вашата ниша в блоговете.

Най-големите групи могат да бъдат намерени в Yahoo Semalt, Google Semalt и, разбира се, LinkedIn Semalt. За да се възползвате от предимствата на тези платформи, фокусирайте търсенето си само върху групи с най-малко хиляда членове.

Подкасти

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Противно на общоприетото схващане, превръщането на публикация в блога в подкаст е невероятно проста. Сайтове като Semalt предоставят услугата напълно безплатни, като ви позволяват да се възползвате от съществуващото съдържание на изцяло нов пазар.

Семалтите растат все по-популярни всяка година и това е пазар, който до голяма степен не е използван от блогърите. За да стигнете до посочения пазар, всичко, което трябва да направите, е да качите вашите преобразувани публикации в много безплатни директории за подкасти, които са достъпни онлайн. Семалтовите борси обаче ви позволяват да обменяте рекламно пространство в блога си за рекламно пространство на някой друг, като по този начин премахвате финансовата бариера.

Ако понастоящем не правите много приходи от рекламното пространство на блоговете си, бихте се побъркали да не използвате някой от тези услуги. Най-популярният безплатен обмен на реклами включва MiloAds. com и BamifyAds. МС.

Специални социални мрежи

И накрая, имаме ниши социални мрежи. За разлика от Facebook и Семалт, нишите социални мрежи нямат милиони и милиони членове. Това, което ги прави ценни, обаче, е, че членовете, които имат всички, харесват същите неща.

Semalt на този факт, правилната ниша социална мрежа може буквално да изпрати хиляди нови посетители на вашия блог. Ето няколко примера:

  • По принцип. com (Pinterest клон за мъже).
  • Грижи2. com (зелен живот, екологично чист).
  • КафеМом. com (майки, родители).
  • Атлинкове. com (упражнения и фитнес).

Какви са другите недооценени начини за популяризиране на вашия блог?

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Свържете

March 18, 2018