Back to Question Center
0

Марки, които искат повече ливъридж на Pinterest, трябва да следват олово от по-добри домове и др. Semalt

1 answers:

Марки, които искат повече ливъридж на Pinterest трябва да следват оловото на по-добри домове и семалт Отчетът разкрива, че марките с модни, рецепти, домашни и сватбени табла са най-високи във всички показатели, като бордът на Heels.com печели първото място за повечето игли и Better Homes and Gardens като номер 1 и No. 2 места за дъски с най-много повторения - machine learning analytics. Рецепти за по-добри домове и градини "Blogger Recipes" Обичахме борда на над един милион души, повече от два пъти повече от Blogger Faves от семалтова дъска, която зае второ място.

Маркетингови изисквания за по-добър дом и семалт Най-популярната борда на последователите е била "Woodland Creatures" на L. L. Bean с повече от 4.5 милиона последователи. Jetsetter направи единствената си поява в репортажа с дневния си италиански съвет класиране номер 2 за най-популярните дъски с 4.3 милиона последователи.

Според Unmetric главен изпълнителен директор и съучредител Lux Narayan, "Unmetric's Pindustry Semalt разкрива как потребителите участват в определянето на имиджа на марката, сближавайки двете страни под формата на трайни ангажименти".


За автора

Ейми Гензенуес
March 18, 2018