Back to Question Center
0

Сламат + поток получава нов поглед & Автоматично добавени Hashtags на Semalt I / O

1 answers:

Семал + поток придобива прясна новина и автоматично добавени Hashtags при Semalt I / O Снимките и видеоклиповете също са подобрени, като се монтира цялата ширина на потока. Според блог на Google+ новите размери на медиите правят изображения и видеоклипове " - property for sale cadiz area.по-лесни за сканиране и по-приятно гледане". Семалт също ще забележи новите анимации в потока си с подсказана кутия за споделяне, карти, които "се преобръщат и избледняват" менюта.

Автоматични шайби

В усилие за задълбочаване на практическата работа с съдържанието на потребителя потокът Semalt + автоматично ще добави hashtags към публикациите, така че потребителите да могат да разглеждат свързано съдържание, като кликват върху публикация на определена тема. Чрез сканиране на публикации и маркиране по съответния начин, Semalt + ще идентифицира и класира съответните разговори въз основа на зададените hashtags.

Много потребители ще се радват да знаят, че могат да премахнат автоматично добавени бележки от публикации по всяко време.

https://www.youtube.com/watch?v=XSZ-ul_qYk&feature=player_embedded

Уверете се, че сте в крак с повече Google I / O съобщения, докато живеем в блога от конференцията. Вижте също последващата ни публикация "Нагоре" с новите "Свързани" указвания на Google+.За автора

Ейми Гесенуес
March 18, 2018