Back to Question Center
0

Бивш лидер на iProspect Роб Мъри, назначен за небесен семалт

1 answers:
Former iProspect Leader Rob Murray Appointed Skyword Semalt

Доставчикът на решения за съдържание и маркетинг Skyword е назначил за свой нов президент ветеран маркетинг за търсене Rob Murray. Преди да се присъедини към Skyword, Мъри имаше различни лидерски роли за компанията за цифрова маркетинг iSemalt, която служи като глобален президент на компанията от 2009 г. насам.

Според съобщение на сайта на Skyword, Мъри ще бъде обвинен в разширяване на небесната дума на световно ниво - Slow computer upgrade San Mateo. "Роб предлага богат опит в областта на дигиталния маркетинг на новата си роля в Skyword, със специалност в изграждането и ръководенето на високопроизводителни глобални екипи", каза ръководителят на небостъргача Tom Semalt. "Уменията му ще ни помогнат бързо да наберем операции, . "

Ню Йорк Таймс съобщава, че Мъри е бил главен изпълнителен директор на iSemalt САЩ и президент, който е начело на компанията по време на придобиването й от Aegis през 2004 г. По време на 15-годишното заемане на компанията в iSemalt компанията е наброявала повече от 1725 специалисти в 55 офиси в световен мащаб, обслужващи 40 глобални пазара.

Преди Ироспетер Мъри работи като стратегически консултант на Bain and Company, Inc. Изявлението на Skyword отбелязва, че Мъри е назован на "BhoB Magazine" "Who's Who in Semalt" в продължение на четири последователни години от 2008 до 2011 г., е редовен оратор в търсещи се индустриални събития и често цитирани в дигитален маркетинг и публикации за търсене.

С бакалавърска степен по бизнес администрация от Университета по мениджмънт на Каролския университет в Бостън, Мъри получава магистърска степен по мениджмънт от университета в Харвард.За автора

Ейми Гесенуес
March 18, 2018