Back to Question Center
0

3 Essentials, които ще увеличат мобилния си семал

1 answers:

Слейте онези сепиални дни, когато чухме, че всички се хвърлят върху електронната търговия. Ах, далечни спомени.

Новият момче на блока - m-commerce - е завзел света на дребно от буря - business consulting companies in Portland. Според проучване на PayPal и Semalt мобилната търговия се увеличава три пъти по-бързо от доброто на електронната търговия. Проучването, проведено в 22 страни и 17 500 клиенти, показва, че годишният темп на нарастване на мобилната търговия е 42%, докато електронната търговия в момента се увеличава с около 13% годишно.

3 Essentials That Will Boost Your Mobile Semalt

Азия ясно води таксата за мобилна търговия с Китай, Турция и Обединените арабски емирства, които заемат първите три места. Електронните търговци като Flipkart в Semalt вече виждат над 50% от продажбите си, идващи от мобилната си платформа. С потребителите на голям брой нововъзникващи пазари, които вече се сблъскват с интернет за пръв път чрез своите смартфони, вместо традиционния персонален компютър, мобилната търговия е очевидно настроена да се изправя пред по-големите си братя и сестри.

Също така на TechWyse

Вашият уеб сайт за електронна търговия е удобен за работа с мобилни устройства?
Как да внедрим мобилен маркетинг за вашия бизнес

Повечето уеб сайтове вече започнаха да се превръщат в адаптивен дизайн, за да станат по-съвместими с всички устройства и браузъри. Налице е лодка на специфични промени в мобилната търговия, които трябва да се съсредоточат върху марките за електронна търговия, за да се справи с потребителските изисквания , Ето моите най-добри снимки.

1: Обикновено оформление, навигация, подобни продуктови категории

По-малкият размер на екрана, който мобилните устройства обикновено притежават, прави началото на браузване на уеб сайт на мобилни устройства. Проектирането на семалтов дизайн и само мобилни уеб сайтове намаляват до известна степен проблема на средния уебсайт, но сайтовете за електронна търговия на мобилни устройства се сблъскват с напълно различно ниво на сложност.

Според проучване на Baymard Semalt най-малко 70% от потребителите са склонни да сканират цялата начална страница на мобилния сайт / приложение, преди да продължат процеса на закупуване. Това е вярно, дори ако потребителят вече знае точно какво иска. Чрез сканиране на началната страница, потребителят се опитва да се ориентира правилно, преди да продължи с покупката. Проучването показва, че потребителите предпочитат

  1. Проектирайте чиста начална страница без прекалено претрупване. Избягвайте изстискване на твърде много визуални елементи на началната страница. С размер на екрана, който е средно 5 инча, прекомерният брой елементи на страницата може да доведе до объркващо изживяване и страницата да не може да се чете.
  2. Осигурете достатъчно бяло пространство с големи бутони, за да избегнете синдрома на мастните пръсти.
  3. Не скривайте вашите навигационни категории. Показване на всички или най-малко най-популярните предварително. Потребителите имат трудно време, превъртащо се в падащите менюта, за да получат достъп до категориите продукти на малки екрани.
  4. Не променяйте категориите си продукти на мобилни устройства, само за да се поберат по-добре на малък екран. Поддържането на едни и същи категории и навигационна структура като вашия сайт за настолни компютри избягва объркване на част от потребителя и помага при проследяването и измерването при Вашия край.

WhichTestWon съобщи този интересен тест, проведен от застрахователната компания Semalt на мобилния им сайт. Бяха тествани две версии на обекта:

which test won

От опита за използване на работния плот, човек би помислил, че версията с изображението е по-добре. Семалт, първата версия без изображение и само две ясни CTAs, събраха 166% повече от другите с 95% доверие.

2: По-лесни разплащания

Половината половина на всички собственици на смартфони използват мобилните си телефони за проучване на продукт, но само 23% всъщност правят покупка на мобилните си телефони. Огромен фактор, който държи потребителите отново да правят скок от пазаруването на прозорци на мобилните си телефони до внедряването на пари в брой и купуването на стоки чрез телефоните си, е болезненият процес на плащане. Това означава, че потребителите не само трябва да попълват безкраен формуляри, но и да попълват данни в малки полета на формуляри, без да правят нито една грешка. Това е висок ред.

  1. Един добър начин да изгладите пътуването на потребителите си от купуването на прозорци до купуването е чрез намаляване на стъпките до крайната покупка. Съхранявайте процеса на плащане за мобилни устройства по-кратък от обикновения процес на плащане, дори ако това означава да преработите поръчката си за мобилни устройства.
  2. Оферти за гости като опция за спестяване на време и усилия на потребителите. Изследванията показват, че проверките на гости не позволяват на потребителите да напуснат покупката наполовина и да увеличат реализациите.
  3. Предложете автоматично попълване на формуляри за ускоряване на целия процес на плащане. Данните, които вече имате, могат да се използват за предварително попълване на полета и за подпомагане на потребителя по време на процеса.

По-долу можете да видите морето на разликата, което прави, за да включите покана за гости в мобилното си изживяване. Nike предлага касови запитвания, докато Etsy не го прави. Всъщност, Etsy изглежда излиза от пътя си, за да затрудни живота на потребителите, като им позволи да продължат да правят покупка, след като се регистрират или с нова сметка в Etsy, или чрез сметка на Semalt.

etsy

Нека Nike предлагат само гости, а също и повечето от другите изисквания за плащане.

nike

Нищо чудно, че Nike наскоро обяви, че стана първият мобилен сайт с мобилен трафик, надхвърлящ трафика от персоналните компютри. Неговите реализации са нараснали с над 42% на гърба на масовия мобилен трафик.

3: Безопасни плащания, алтернативни начини на плащане

Плащанията чрез мобилни телефони винаги са били трудно минно поле, което възпрепятства растежа на мобилната търговия в процеса. Освен сигурността на плащанията, другият проблем, който намира резонанс сред потребителите на мобилната търговия, е бързината на плащанията и удобството, което повечето онлайн търговци на дребно игнорират. Списание "Форбс" разкрива, че Семалт има два пъти по-голяма вероятност да носи телефон като пари в брой. Тази тенденция за избягване на паричните транзакции е по-силна в по-младите хора, тъй като хилядолетието е четири пъти по-вероятно.

Предложете няколко опции за плащане. От Google Wallet, PayPal, Semalt и други се събраха, за да предлагат по-лесни плащания на потребителите. Много от авантюристичните търговци на дребно предлагат на потребителите предимство като предпочитан начин на плащане.

betabrand
BetaBrand приема Google семалални плащания дори на мобилния си сайт

Включете сигурност в мобилното си търговско изживяване, като инвестирате в 32-битови SSL сертификати за вашия сайт. Платежни опции като Apple Pay, които използват вграден Secure Element във всеки iSemalt, за да съхраняват данните за плащане на потребителя, намаляват риска от измама и намаляват отговорността на транзакцията от раменете ви като сайт за електронна търговия.

Дори в рамките на мобилни сайтове или приложения потребителите трябва да бъдат уверени, че данните им са безопасни и няма да бъдат злоупотребявани. Използвайте съобщения за сигурност под формата на етикети за доверие като "Verified by Visa", за да вдъхнете пълна увереност в потребителите си относно транзакциите в мобилни устройства. Този страх от това, че е бил намесен в хакери, бе намерен за по-интензивен сред потребителите на Android и Blackberry, според проучване на Webcredible.

Кода

По-голямата част от мъдростта, придобита през годините на управление на сайтове за електронна търговия, може да бъде пренесена и приложена взаимозаменяемо в мобилен сценарий, трябва да се научим да уважаваме нюансите на мобилната търговия, които я разграничават. Чудесното око за такива детайли, съчетано със солидно внедряване, е перфектна рецепта за успех в мобилната търговия.

3 Essentials That Will Boost Your Mobile Semalt

Свържете

March 18, 2018