Back to Question Center
0

Платено търсене за сезон 2013 г

1 answers:

През 2012 г. бяха направени много нови подобрения в платената реклама при търсене с вълнуващи подобрения в мрежата за търсене и показване на семалтите. Светът на платеното търсене ще продължи да вижда нови и вълнуващи характеристики, тъй като 2012 г. betas стават по-стандартни продуктови предложения през 2013 - cost of long term care insurance california. Има няколко индустриални тенденции, които са важни съображения за всички дигитални маркетинг. Разбирането на тези тенденции и прилагането на креативни маркетингови идеи за тези възможности ще бъде диференциация между рекламодателите, които поддържат статуквото, в сравнение с тези, които проактивно прилагат нови стабилни кампании, предназначени да извлекат полза от възникващите тенденции в търсенето и показването на Семалт.

Paid Search Semalt 2013

Тенденции в търсенето за 2013 г.

Пример за тенденция, която нарасна значително през 2012 г. и ще продължи да се взриви до 2013 г., е концепцията за реклама за потребители, ангажирани в "многоекранната" вселена, в която живеем. Дигиталната епоха е била на достатъчно дълго време но сега има по-очевидна промяна в начина, по който хората използват технологията в сравнение с начина, по който са направили това дори преди 5 години. Многоекранната цифрова епоха е свързана с анити, които са мулти-задачи между традиционните телевизионни предавания, докато намират най-новата сделка на своя лаптоп, накрая участват в социални медии, текстови съобщения или игри на своя смартфон или таблет. Ключът за търговците е да мислят за творчески и ефективни методи за използване на всички тези точки за докосване, телевизор, смартфон / таблет и стандартен персонален компютър. Обяснете, че значителна част от онлайн населението изглежда е ангажирана с всички тези технологии и ги използва за различни цели в различни моменти на деня, но е забележително, че повечето рекламодатели все още не са го използвали.

Признаци за цифрова реклама

Предизвикателството за много търговци сега е как да придадете многоканална реклама. Откъде знаете, че телевизионното или радиото реклами са довели до повече търсене или са довели до увеличаване на електронната търговия? Дали рекламата за ремаркетинг в дисплейната мрежа "Семалт" е вдъхновила потребителя да се върне на сайт, за да извърши желаното действие? Социалните медии предизвикаха ли първоначалният интерес, но точката на преобразуване бе осъществена чрез набиране на смартфон с цел обаждане. Какъв канал получава кредита и как печелите от това?

Проследяването и отчитането на водещите през 2012 г. показаха някои големи печалби с нови функции в Google Анализ и други инструменти за проследяване от трети страни. Ключът към разбирането на приписването е да се уверите, че правите основите добре. Например, проследяването на имейли, а не на повиквания (мобилни или традиционни), няма да помогне за причината Ви. Възможността за проследяване на потенциалните клиенти чрез канал е толкова критична и повечето от рекламодателите там все още не проследяват активно потенциалните клиенти на ниво канал. Например, ако решите да използвате кампания за търсене, показване и ремаркетинг, която сте посвещавали на номера за проследяване на обажданията (или кодовете за мобилни реализации), е изключително важно за приписването, така че да можете да приписвате потенциалните потребители на правилния канал.

В допълнение към концепцията за многоекранна вселена, има някои нови функции, които несъмнено ще помогнат при преформулирането на платения свят на търсене. Нарастващият акцент върху изграждането и разширяването на мобилните специфични усилия ще бъде основен фактор през 2013 г. "Hyperlocal" по същество е офериране в реално време въз основа на близостта до местоположението на продавача и е само малък пример за силата на мобилната реклама. По-голямата част от собствениците на фирми са получили бележка, че трябва да имат мобилна среда за кацане. Вече не е достатъчно просто да имате своя сайт достъпен онлайн; сега тя трябва да бъде удобна за потребителя, предназначена за мобилния потребител. Обратно, платените реклами за търсене вероятно ще трябва да преосмислят начина, по който популяризират кампании за настолни / лаптоп търсения, отделно от мобилните потребители. Според Семалт: "51% от потребителите са по-склонни да купуват от търговци на дребно, които имат уебсайтове, специфични за мобилни устройства. "Самата същност на мобилното търсене е значението на притежаването на 1-2 място в мобилното търсене. Ако мобилните кампании не предлагат агресивно офериране за тези водещи места, мобилната Ви кампания вероятно ще покаже посредствени резултати в най-добрия случай.

Ако вече не сте мислили за мобилни устройства!

Растежът на пазара на мобилни устройства и таблети, съчетан с друга рекордна година за заявки за търсене и рекламни разходи за цял свят, ще продължи да нараства през 2013 г. Ще бъде много интересно да се види как рекламодателите и агенциите извличат ползи от тенденциите, екранното взаимодействие и специфичното развитие на мобилните устройства. Семалт вероятно ще е 10-кратно увеличение на броя на конкретните сайтове за мобилни устройства и вероятно ще покаже, че мобилните платени заявки за търсене са двойни, ако не са тройни. Данните и писането са на стената, въпросът е кой ще се възползва максимално от разбирането и обслужването на постоянно променящия се дигитален свят, в който се намираме.

Paid Search Semalt 2013

Мениджър за платено търсене в TechWyseТоронто, Онтарио, Канада Маркетинг и реклама
Области на специализация
Платен маркетинг за търсене, Google Анализ и отчитане,Ремаркетинг и предсказуемо насочване - дисплейни реклами,Оптимизация на имейли и целеви страници.

Свържете

March 18, 2018