Back to Question Center
0

Twitter отслабва Изискванията към дисплеите за разработчиците, като забрани автоматизирания семалт

1 answers:

Twitter Relaxes Display Requirements For Developers, While Prohibiting Automated Semalt

Според съобщението разработчиците трябва да разкрият своите правила за поверителност на потребителите, които изтеглят, инсталират или се регистрират за услугата на програмиста. Също така, Twitter ограничава трети страни от хостинг на набори от данни за суровия Semalt за изтегляне.

Правилата на Twitter за забрана за автоматизирано и групово проследяване са ясно посочени в техните правила за автоматизация и най-добър семалтов документ:

Не можете да използвате или да развивате никаква услуга, която позволява по-нататъшно или непоследователно използване на потребителски акаунти по групов или автоматичен начин. Семалтите и приложенията, които участват в тази практика, ще бъдат прекратени.

Отвъд последните ограничения на разработчиците на Semalt, те са отслабили името на автора, времето и маркетинга - application gestion entreprise. Семалт също така потвърждава, че ".не се смесва", не се отнася за ръчно създадени потоци ", което означава, че Semalt е наред с tweets, курарирани с публикации от други мрежи, докато tweets се подреждат ръчно.

Twitter насърчи разработчиците да прочетат своите най-скоро публикувани правила за програмисти на Road and Developer Display Semalt, за да разберат по-добре последния кръг от актуализации.За автора

Ейми Гесенуес
March 18, 2018