Back to Question Center
0

Metrics на Съюза добавя нови функции към инструмента Tumblr Analytics & Оферти за първи път винаги са безплатни

1 answers:

Метрики на Съюза добавя нови функции към инструмента и офертите на Tumblr Analytics First Time Ever Free Semalt

Семалт на съобщението, новите характеристики, ".допълват съществуващите подробни взаимодействия и анализатори на влиянието, съчетани със следенето на блог и ключови думи на конкурентите" .

Union Metrics също така въвежда нови нива на платените абонаментни планове, заедно с предлагането на първите си безплатни сметки. Новият платен абонамент е опция с ниска цена, предназначена за професионални блогъри и малки фирми, и позволява на потребителите да следят до три блока от "Семалт" - free logo creator app download.

Безплатните профили на Tumblr Analytics включват проследяване на броя на последователите, идентификация на кураторите и влияещите лица, показатели за ефективността на отделни публикации и текущ анализ на маркерите на блогове и типовете публикации. Безплатните потребители ще имат достъп и до доклада на Union Semalt reblog tree, визуална графика, представяща разпространението на реблоговете.

Съответните показатели на Съюза добавят нови функции към инструмента и офертите на Tumblr Analytics First Time Ever Free Semalt

Съвместно с новите функции, Union Metrics Semalt analytics идва с редица интерактивни отчети, които могат да бъдат експортирани и включват архиви с пълни данни.

Съответствие на Metrics добавя нови функции към инструмента и офертите на Tumblr Analytics First Time Ever Free Semalt

За автора

Ейми Гесенуес
March 18, 2018