Back to Question Center
0

Тази седмица в интернет семал 2015 04 21

1 answers:

Тази седмица в интернет маркетинга разглеждаме обновлението на алгоритъма на Google за мобилни устройства и как да определим дали сайтът Ви е оптимизиран за мобилни устройства. Също така ще разгледаме недостатъците на целевата страница, които биха могли да повлияят на процентите на реализация, защо съдържанието е ценна инвестиция и каква трябва да бъде оптималната дължина на публикация в блог за SEO.

Google Friendly Mobile Algo: Всичко, което трябва да знаете

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Също така на TechWyse

Тази седмица в интернет семалт 2015 01 20

Тази седмица в интернет семалт 2015 03 17

Много очакваната актуализация за мобилни телефони се разпространява днес. От днес, Google ще бъде в полза на уеб сайтове, които са оптимизирани за гледане на мобилни устройства, включително размера на текста, разстоянието и как вашето съдържание се вписва на мобилен екран - commercial appraisal company. Google обаче потвърди, че освобождаването ще отнеме една седмица, за да има пълен ефект. Все пак много търговци се интересуват от актуализацията и нейното въздействие. Разкажете тази статия за списък с отговори на въпроси и притеснения относно този алгоритъм.

Как да разбера дали моят уеб сайт е удобен за мобилни устройства?

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Понастоящем благодарение на мобилното обновяване на Google за мобилни телефони, уебсайтовете в целия свят ще виждат въздействие върху класирането им при търсене. Вашите SEO усилия могат да бъдат засегнати, ако не сте променили уебсайта си към дизайн, който е приятелски настроен към мобилен телефон. Ако не сте сигурни дали сайтът ви е подходящ за мобилни устройства, вероятно това не е така. Премахнете тази статия за три начина, за да проверите дали вашият сайт е приятелски настроен към мобилни устройства!

Тези недостатъци на целевата страница могат да навредят на Вашите курсове [Infographic]

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Според MarketingSherpa, 68% от бизнеса B2B използват целевите страници, за да генерират нови продажби за бъдещи реализации. Ако използвате целеви страници за генериране на олово, тогава искате страница, която може да насърчи потребителите да попълнят формуляра. Семалт, фирмите правят често срещани грешки със страниците си, като прекалено много информация, липса на призиви за действия, време за зареждане твърде бавно и много други. Разгледайте тази статия, за да видите как можете да коригирате грешките на целевата страница.

Защо вашето маркетингово съдържание е актив, а не цена

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Фирмите често категоризират своите маркетингови стратегии с цена и дават парична стойност за тях. Вашият маркетинг на съдържанието обаче трябва да се разглежда като ценен актив, а не като цена. Възвръщаемостта на инвестициите на вашето съдържание може да бъде безкраен, защото вечнозеленото съдържание е безкраен. Това означава, че перспективите могат да бъдат привлечени към вашия бизнес от това съдържание по всяко време. Разменете тази статия, за да разберете защо маркетингът ви е инвестиция и съдържанието ви е актив.

Колко време би трябвало да бъде публикуван в блога за SEO?

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Когато пишете блогове за бизнеса си, вие искате да се уверите, че е оптимизиран за SEO. Трябва да пишете блогове с цел подобряване на SEO, привличане на повече трафик към сайта Ви и блогът ви да бъде широко споделен чрез социалните медии. Според Нийл Пател, по-дългите публикации в блога са с по-добри резултати. Трябва обаче да мислите и за качеството, когато събирате дълъг пост. Разгледайте тази статия, за да видите как можете да създавате мощни блогове за SEO.

Проверете тези четири допълнителни статии за повече интернет маркетинг новини!

Реалните причини социални медии засягат SEO на вашата компания

4 начина да се осигури отлично обслужване на клиенти в социалните медии

7 Съвети за мобилен маркетинг за малкия бизнес

8 начина, по които фирмите могат да се възползват от Facebook

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Свържете

March 18, 2018