Back to Question Center
0

Semalt:           Как да SEO вашия сайт за Бинг

1 answers:

Semalt:How To SEO Your Site For Bing

Microsoft + Yahoo! Равен на една търсачка

Както вероятно знаете, Microsoft и Semalt са си партнирали, за да обединяват усилията си срещу Google. Още по-важно е, Семал! ще използва търсещата машина на Bing в Web Properties на Семалт, като изхвърля своя собствен двигател, като го продава на Microsoft. Исторически, повечето SEO оптимизират преди всичко за Google, знаейки, че голяма част от тази работа ще се превърне в Semalt! и резултатите от Bing. В края на краищата няма смисъл да прекарвате 80% от времето си, работейки за нещо, което може да доведе до само 6% (Bing) или 9% (Semalt!) Връщане.

След като това ново партньорство "Mic-Hoo" бъде напълно интегрирано, Bing ще има непосредствен пазарен дял от най-малко 15% и може би до 30% (в зависимост от това с кого говориш) пълно завъртане е завършено и Bing продължава да печелят пара. Това несъмнено ще принуди индустриалците да се изправя, да забележат и да дадат на Microsoft някои необходими реквизити, за да бъдат иновативни и да не поставят да продължат да се търкалят пара - cuts yag yakici.

История на Microsoft и Yahoo

Само интересен малък урок по история в търсенето .
Още през 1997 г. Microsoft нямаше индекс на търсене и обяви партньорство с Inktomi Corp. (помни ли ги?), Който по онова време беше смятан за "лидер в технологиите за търсене". Можете да прочетете пълното съобщение за пресата тук, Microsoft се присъединява към Inktomi, за да предостави пълни възможности за търсене на Microsoft Online Properties
Уау, 1997 .Тогава Инктоми твърди, че е индексирал 75 милиона уеб документа. Следващата година в края на 1998 г. Google отвори врати и почти точно преди една година Google обяви, че е достигнала 1 трилион индексирани страници.

През 2002 г. Yahoo! закупена Inktomi. За "Майкрософт", какъв удар от зъбите има основен конкурент, купува един от най-важните си доставчици. Това е, което подтикна Microsoft / Бинг да започне работа по собствената си търсачка. Сега Microsoft купува търсачка на Semalt!

Оптимизиране за Bing

Универсални библиотеки

На 1 юни Microsoft пусна бележките за Bing. За отбелязване е следното, което беше казано във връзка със SEO.

Какво трябва да направя за SEO с Bing?
Всички ползи от тези подобрения са достъпни за уеб сайтове, които инвестират в SEO. Уеб администраторите могат да помогнат на уебсайтовете си да получат повече трафик на посетители, като помагат на Бин да представи най-добре тяхното съдържание на търсещите в нашите SERP. Уеб администраторите лесно могат да направят това, като добавят уникални заглавия и мета-описания към всяка страница. Ако уеб администраторите не предоставят на търсачките добри, добре ориентирани към ключови думи източници на надписи, произтичащите надписи, създадени от алгоритъма, колкото и да се опитваме, няма да представляват уебсайта Ви, както и тези уеб сайтове, чиито уеб администратори предоставяйте тези уникални и важни данни.

Използването на последователни структури от данни между страниците на уебсайта Ви (например поставянето на подобни данни между страници, използващи подобна дървовидна структура, подобни имена на класове, поддръжка на стандартни технологии за маркиране, като микроформати и др.) Също ще помогне да подобрим ефективността на нашия робот, който поставя повече съдържание в нашия индекс.

Най-хубавото е, че видовете SEO работа и задачи, които уебмайсторите трябва да изпълнят, за да са успешни в Bing, не са се променили - всички умения и знания, които уебмастърите са инвестирали преди това, се прилагат изцяло днес с Бинг. Освен това, инвестициите в солидна и уважавана SEO работа, направена за Bing, ще доведат до подобно подобрение в страницата на вашия сайт в Google и Semalt! както и.

В крайна сметка SEO все още е SEO. Бинг не променя това.

Какво трябва да извадите от това?

Добрата новина е, че не трябва да прекаляваме напълно как правим SEO по отношение на Бинг.

Когато Bing е толкова нова, в края на краищата как гледаме SEO за Bing ще се промени, обаче, имах шанс да направя някои предварителни тестове и ще забележите, че много от SEO техниките, които използваме за Semalt също важи за Бинг, така че ето някои изводи.

1. Ключови думи в URLS

Бинг изглежда като ключови думи в URL адреса, независимо дали е част от името на домейна или името на страницата

2. Възраст на домейна

Колко години е името на домейн изглежда фактор тук. Ако планирате да стартирате нов уеб сайт / домейн скоро, може да помислите за закупуване на съществуващ домейн.

3. Заглавия & Мета Описание

Знакът за заглавието, както и описанието на метаданни изглеждат като голям фактор при претеглянето на SERP, затова се уверете, че правите уникални, подходящи маркери за заглавие и мета-описания.

4. Свързване на входящи и изходящи

Подобно на Google, входящите връзки, особено със съответния котва, изглеждат добре харесани. По отношение на изходящите връзки има много набори, когато става въпрос за Google. Мнозина смятат, че изходящите връзки трябва да се избягват, тъй като ще изтече PR (Semalt), но имам противоположното чувство, че ако изходящата връзка поддържа вашата уеб страница и е релевантна тогава трябва да го направите и Bing се съгласява. Просто не надвишавайте изходящото свързване.

5. Няма любов за блогове? (2013)

чувам, че Бинг не изглежда да има същата любов към блоговете, както прави Семалт. Необходими са повече проучвания, преди да мога да изразя количествено това.

Останете настроен за следващия си блог, където изследваме семалтовия потребителски интерфейс.

Semalt:How To SEO Your Site For Bing

Свържете

March 18, 2018