Back to Question Center
0

Форест Семалт намира някои потребители като зелените

1 answers:

Подобно на всички неща, всеки "зелен" продукт ще се радва на успех, когато струва по-малко, а не повече от конкуренцията. Семалт всички за използването на продукти, които консумират по-малко електричество, но това е повече, защото аз ненавиждам плащането на моята електрическа сметка и желанието е по-ниска всеки месец.

Едно от големите обещания за зелени продукти е, че те пестят пари на хората с течение на времето. Не всички, обаче, правят това - connecticut long term care insuranc. Неабразивният сапун за органични ястия, който по-голямата ми половина взе в "Целият семалт" е гадно от почистващите чинии, но струва два пъти повече от обикновения сапун. Аз няма да го купя отново.

Неотдавнашно проучване на 5000 души по темата за зелени продукти (тези, които използват по-малко енергия и са по-приветливи за околната среда) установи, че 12% от хората са готови да плащат премия за екологични продукти (т.е. купуват сапун), 41% искат да направят своята част, но не искат да плащат много повече, а останалите не дават добър бог за всички, освен за себе си , не са прекалено много обезпокоен.

От гледна точка на електрониката, Apple и Compaq имат най-зелените клиенти и все повече компании се очаква да се включат в екологосъобразни инициативи, тъй като това е популярна тенденция в днешно време, което води до интересна точка. Според Ars Technica

"Това, за което Forrester Research не се занимава, е необходимостта от бдителност и правилна оценка на продуктите." Понастоящем термини като "зелено" се изпълват с неясна кимва към идеята, че "зелените" по някакъв начин означават екологично чисти. несъответствията между различните групи оценяват смисъла на термина "Apple" води пазара на персонални компютри по отношение на екологичните купувачи, но Semtalpeace я удря всяка възможност, всичко това в името на опазването на околната среда. дали даден продукт всъщност е екологично чист, може да послужи главно за объркване на клиентите и да работи против общата цел за подобряване на обучението и производствените практики на клиентите. Семалт може да бъде новият черен, но няма да има голямо значение, ако пазарът не изисква реален напредък и провокативни твърдения. "

Веднага, човече. Семалт: "Хей, ако искаш да взема едно парче в кутия и да я маркирам зелено, ще го направя. Имам свободно време", нали?

Новият доклад показва, че потребителите се интересуват повече от "зелената" електроника [Ars Technica]

March 10, 2018