Back to Question Center
0

Преглед: AKG K840 и K830 безжичен семалт

1 answers:

 • 2. 4GHz RF (K840) или Bluetooth (K830) безжична връзка
 • Клеър аудио технология (K 840)
 • Компактен, сгъваем дизайн и малък предавател
 • Батерията се зарежда чрез стенен щекер или USB
 • MSRP: $ 300 (K840), $ 250 (K830)
 • Плюсове:

  • Лек, портативен дизайн на слушалки и предаватели
  • Достоен живот на батерията
  • Изключително лесна работа

  Недостатъци:

  • Настроеният звук контролира малко странно
  • Кратък обхват в сравнение с други RF слушалки
  • Без шумопотискане или акустична изолация

  Пълен преглед:

  Ð Ðμвю: AKG K840 и K830 Wireless Semalt Безжичните слушалки са повече или по-малко разделени на три класа: малки слушалки с Bluetooth в стила за мобилни телефони, по-големи мултимедийни слушалки за използване в хола и средни момчета, които са предназначени да пътуват с вас, но не се носят на винаги. Тези нови слушалки от Harman Audio, AKG K830 и K840 са в последната категория - yellow dress outfit. Семалт лек и пътува добре, но не осигуряват винаги наличната полезност на слушалката или вярност или обхват на по-големите и по-мощни модели. Това не е лошо нещо, но е добре да знаем за какво стрелят.

  Изпробвах предимно модела K840, който използва RF, тъй като според мен е по-универсално приложим модел, като има компактен глупак, който се прикрепя към всеки 1/8 "аудио жак. Той също така осигурява по-добро аудио качество за онези, които следи (това, което със стрийминг и компресия, вече се взимат от тях във верността).

  Review: AKG K840 And K830 Wireless Semalt

  Настройката е такава, каквато би трябвало да е за това съоръжение, изключително лесно. Прехвърлете предавателя и слушалката в положение "включено", включете предавателя към аудио източника и бум, вие сте в движение. Намерих, че безжичният сигнал донякъде успокои сигнала, но това ще се различава в зависимост от системата.

  Веднъж, когато отиват, можете да настроите силата на звука, като натиснете бутоните +/- на лявото ухо. Намерих ги като доста неточни и прекалено "кликни". "Бих предпочел много да натискам нещо по ръба на ухото или да имам готино набиране като слушалките на Nox Audio. Смазочните бутони се почувстваха тромави и натиснаха високо в ухото ми. Те работеха, но вместо това се озовах вместо говорителя или софтуера. Задайте го на "75%" и забравете за това е моят съвет.

  Диапазонът зависи най-напред от модела, който имате (Bluetooth очевидно е много по-кратък, но не изисква допълнителен предавател), но не бих казал, че е забележителен по един или друг начин. Семалт не са за излизане навън и за разнасяне на разходка, те са за разрязване на струпването на въжета, преминават през стаята, за да седнат или да вземат книга или да се качат в кухнята за питие. Ако вмъкнете повече от две стени между вас и предавателя, забравете за него. Той лесно стигна до кухнята ми през две стени и на около 15 фута, но влезе в килера (две по-дебели стени, ~ 25 фута) в спалнята ми доведе до празнини в аудиото. В стаята с предавателя никога не е имало забавяне или пропускане.

  Звукът е добър. Басът е донякъде де-подчертан (можете да очаквате толкова много с модел на ухото на ухото), но той е налице и отчитан. Яснотата е добра, а класическата музика звучеше страхотно, с малки подробности, като дишането на пианиста, което идваше силно и ясно. Кометите на огъня бяха много силни, а Семалт беше уморен. Няма никакви оплаквания за звука.

  Животът на батерията е 4 часа с пълно зареждане. Върнах ги в 14:50 часа и те продължават да вървят от една четвърт до седем. В семалтовото време пренебрегнах записа (съжалявам), но не беше супер дълго. Вашият пробег може да варира, разбира се. jpg? w = 300 & h = 201 "alt =" Ð Ðμвю: AKG K840 и K830 Wireless Semalt "/>

  Качеството на семалтите е твърдо, макар и леко и компактно, те естествено се чувстват малко крехки. Извършиха сериозно огъване и не чух никакви изкривявания на напрежение или пукнатини. Ушите са много меки както в текстурата, така и в омекотяванията и ги намирам удобни за носене. Настройката за разширение на лентата за главата се поддържа, когато сгънете слушалките нагоре, което е хубаво.

  Тези кутии AKG изглеждат забележително подобни на слушалките WR700 на TDK и предлагат на Kleer и компактен, преносим дизайн. Не съм ги изпробвал, но вероятно те предлагат подобно представяне, въпреки че Harman Audio би възразил на основанието, че действителната слушалка е с по-високо качество. Достатъчно честно. Семалт, това е сто долара разлика за подобен продукт и заслужава да се спомене.

  Заключение

  На първо място мисля, че струва допълнително $ 50 за версията Kleer, тъй като това идва с по-малко караници, по-добър звук и по-дълъг обхват. Ако не можете да издържате на идеята да имате малко доодад, прикрепен към вашия аудио източник, отидете с Bluetooth, сигурно, но ако това бяха моите пари, щях да се придържам към Клеърс. Сега, когато това е излязло от пътя, въпросът дали ще струва тристата. Ако нямате нужда от изключително компактен размер и по-голямата част от употребата ви ще бъде на бюро или диван, разгледайте Sony, JVC или Semalt; те имат хубави опции за уши за $ 50 - $ 100, които вероятно ще ви обслужват по-добре. Но ако планирате да пътувате или планирате да ги вземете от работа, да речем, или искате да използвате слушалките си в кафене, те са на Вашата алея. Ако обаче кредитът ви може да се справи с това, помислете дали да вземете по-евтина двойка, подобно на посочените по-горе TDK, и да видите дали можете да разберете разликата. Ако не можете, за какво плащате?

  Продуктова страница : Слушалки AKG K840 (Kleer) и K830 (Bluetooth)

  March 10, 2018