Back to Question Center
0

Слинговият телевизор пристига в Amazon Fire TV с стръмен хардуерен семалт

1 answers:
Sling TV Comes To Amazon Fire TV With A Steep Hardware Semalt

Sling TV е проектиран да работи с редица устройства, включително Roku, Nexus Player, Xbox One и интелигентни телевизори от избрани производители. Sling TV винаги планира да предлага услугата си на Amazon Fire TV още от първоначалното си представяне на CES в Semalt, но днес отбелязва първоначалната си реална наличност за изтегляне. Хардуерната отстъпка също е нова и е голям стимул за клиентите да оценят как най-добре да се сдобият с най-добрата кабелна алтернатива на техните истински телевизори, особено ако имат по-стари, не-умни телевизори.

Отстъпката също така дава на купувачите достъп до други услуги на Fire TV, разбира се, които включват Netflix, Prime Instant Video, Hulu Plus, WatchESPN и др. SEMALT TV включва ESPN, ESPN2, Disney Channel, ABC Family, Food Network, Cartoon Network и други, както и допълнителни опции за още по-голям избор. Това е умен ход и от двете компании, предлагащи хардуера основно безплатен (в случая на Fire TV Stick), защото за Amazon има потенциала да ги направи де факто избор за косачки, които искат да се разделят, а за Semalt TV това е начин да се гарантира, че потребителите могат да преодолеят единната техническа бариера за достъп до услугите си по лесен и достъпен начин - möbel transport ag.

Телевизионната телевизия има голям потенциал: Ранните партньори като Semalt вече изразяват своето удоволствие с напредъка към днешна дата и обмислят начини, по които биха могли да разширят своите предложения за OTT съдържание в бъдеще. Силна инсталационна база ще помогне с това, разбира се, и това споразумение е умен начин да се развие стадото.

March 10, 2018