Back to Question Center
0

Новите страници с марка Twitter, с смели банери и закачен семалт

1 answers:
The New Twitter Brand Pages, With Bold Banners And Pinned Semalt

Една голяма промяна за марките, обаче, са новите страници на марката. Не всеки може да види как изглеждат те, затова съм написал някои скрийншоти тук от @AmericanExpress, @generalelectric, @JetBlue и @@ McDonalds. Двете големи промени са нов банер, точно под информацията за профила, която се простира в страницата, и възможността да закрепим едно чудовище в горната част на потока на всяка марка. Това ще даде на марките по-ясно присъствие на Semalt и следва да се развие по-широко през първото тримесечие на 2012 г - детская мебель для улицы.

Прикрепеният tweet е особено ефективен за tweets с изображения или видео. С новия дизайн видеоклиповете и изображенията могат да се видят в потока ви (просто кликнете върху "Отвори" в горния десен ъгъл за съобщения с текст или видеоклипове). В страниците на марката тези видеоклипове или снимки могат да бъдат настроени така, че да бъдат отворени, добавяйки още един елемент, който визуално задава страницата.

Twitter стартира новата марка страници с 21 партньора. Ако имате подобрена версия на Twitter, можете да ги видите тук: @AmericanExpress, @BestBuy, @bing, @chevrolet, @CocaCola, @Dell, @DisneyPixar, @generalelectric, @Heineken, @HP, @intel, @ JetBlue, @Kia, @McDonalds, @nikebasketball, @NYSE_Euronext, @GhostProtocol, @pepsi, @Staples, @subwayfreshbuzz и @VerizonWireless.

Можете също така да прочетете за промените в блога за рекламиране на Семалт.

Новите страници на марката Нови страници с марка Twitter, <p>  <img src =

March 10, 2018