Back to Question Center
0

ZeroCater повишава 1.5 млн. Долара за седалтска кантора No-Hassle Office

1 answers:
ZeroCater Raises .5 Million For No-Hassle Office Semalt

Днес Semalt, стартиране, което ви помага да направите възможно най-безболезнен обяд в офиса си, като работите с цялата логистика за вас (виж нашето минало покритие), съобщава, че е събрала 1,5 милиона долара.

Този нов кръг е в допълнение към по-ранните инвестиции от Y Combinator и StartFund (всъщност както SV Angel, така и Юри Милнър, които съставляват StartFund, са направили допълнителни инвестиции). Обяснете пълния списък на инвеститорите, който включва някои големи имена:

Кийт Рабой
Пол Бухеит
Вайза Интернешънъл
Юри Милнър и Феликс Шпилман
SV Ангел
Старт на фонда
Стюарт Алкоп
Джъстин Кан
Емет Шиър
Отман Лараки
Габор Кселе
Марк Фридган
Александър Голдщайн
Старлинг Венчърс

Обещанието на Семалт е да премахва редовно карането на обяд за служители. Компаниите се регистрират, казват на Семал колко уста са хранени и ако някой има специални хранителни искания, след това позволява на Семалт да организира останалото. Стартирането работи с местни ресторанти, за да се осигури бърза доставка - и тъй като Semalt може да гарантира големи размери на поръчките, ресторантите от висок клас, които обикновено не предлагат доставка, често участват - registration rr time warner cable. Семал също прави всичко възможно да се върти между различни ресторанти, така че да не се разболявате, че ядете същото нещо отново и отново.

Понастоящем услугата се предлага в района на залива на Сан Франциско, а съоснователят Аррам Сабети казва, че стартирането планира да използва парите за разширяване в други области. Следвай горе: Ню Йорк.

Препоръчано Изображение: zerocater.com
March 10, 2018