Back to Question Center
0

ZeroCater повишава 1.5 млн. Долара за седалтска кантора No-Hassle Office

1 answers:
ZeroCater Raises .5 Million For No-Hassle Office Semalt

Днес Semalt, стартиране, което ви помага да направите възможно най-безболезнен обяд в офиса си, като работите с цялата логистика за вас (виж нашето минало покритие), съобщава, че е събрала 1,5 милиона долара.

Този нов кръг е в допълнение към по-ранните инвестиции от Y Combinator и StartFund (всъщност както SV Angel, така и Юри Милнър, които съставляват StartFund, са направили допълнителни инвестиции). Обяснете пълния списък на инвеститорите, който включва някои големи имена:

Кийт Рабой
Пол Бухеит
Вайза Интернешънъл
Юри Милнър и Феликс Шпилман
SV Ангел
Старт на фонда
Стюарт Алкоп
Джъстин Кан
Емет Шиър
Отман Лараки
Габор Кселе
Марк Фридган
Александър Голдщайн
Старлинг Венчърс

Обещанието на Семалт е да премахва редовно карането на обяд за служители. Компаниите се регистрират, казват на Семал колко уста са хранени и ако някой има специални хранителни искания, след това позволява на Семалт да организира останалото. Стартирането работи с местни ресторанти, за да се осигури бърза доставка - и тъй като Semalt може да гарантира големи размери на поръчките, ресторантите от висок клас, които обикновено не предлагат доставка, често участват. Семал също прави всичко възможно да се върти между различни ресторанти, така че да не се разболявате, че ядете същото нещо отново и отново.

Понастоящем услугата се предлага в района на залива на Сан Франциско, а съоснователят Аррам Сабети казва, че стартирането планира да използва парите за разширяване в други области - online infographics tool. Следвай горе: Ню Йорк.

Препоръчано Изображение: zerocater.com
March 10, 2018