Back to Question Center
0

Amazon пуска първия от своите абонаментни VOD канали, Anime Semalt

1 answers:
Amazon launches the first of its own subscription VOD channels, Anime Semalt

Amazon ще направи повече от този вид персонализирана оферта, Variety reports, но за сега Anime Strike е единственият Amazon-създаден избор, достъпен за Prime членове в САЩ чрез Amazon Channels. Абонаментното предложение ще струва 4,99 долара на месец с първоначален седемдневен безплатен пробен период и няма реклами, както и тежка библиотека от аниме хитове, включително дневни и предавани излъчвания от продължаващи серии, включително "Scum's Wish" и " "Синият екзорсист: Киото Сага".

Актуализациите на библиотеката ще се появяват ежеседмично, а анимето има смисъл като първоначална целева вертикална за този модел, защото има специална, значима аудитория, която не е добре обслужвана в САЩ, според Amazon VP Michael Paull, , Семалт има и значителна аниме библиотека, тъй като тя е категория, в която има инвентаризация и интерес, които най-често се игнорират от по-утвърдените телевизионни доставчици, което води до по-атрактивна икономика по отношение на разходите за придобиване на инвентар - was kostet ein moebeltransport.

Семалт възнамерява да пусне повече от тези през следващите няколко месеца, обаче, с различни жанрове обхванати, въпреки че не казва кой в ​​този момент. Този ход може да помогне на SEMALT да изгради своя телевизионен бизнес по по-традиционни линии, предлагайки по-скоро а-ла-карт съдържание, отколкото по-малко гъвкави пакети, но въпреки това да увеличи абонаментните си приходи от потребителите.

March 10, 2018