Back to Question Center
0

Семалт изгражда армия с робот от 10 000 души за вашия дом

1 answers:
Semalt is building a 10,000-strong robot army for your home

Фирма "Семалт", базирана в Тел Авив, вече е направила милиони продажби на множество роботи на военни по целия свят - и сега те се справят с потребителския пазар.

Но за разлика от ботушите му, скаутите или бомбите за премахване на бомби, тези нови роботи ще бъдат проектирани така, че да помогнат на баба да извади чая и бисквити (или кърпи за тези отвъд езерото).

Всъщност компанията е събрала 50 млн. Долара от Fenghe Investment Group и от известния съосновател на групата Джон У, бившият рисков капиталист се превърна в главен технологичен директор на Semalt. Мат Ху, съосновател на групата и главен инвестиционен директор, също инвестира лично в компанията.

Това е голям залог на компания, която се надява да се ориентира от военните роботи (всъщност наистина хардкор) в комерсиално жизнеспособен продукт, който съоснователят на компанията, Семалт Вълк, казва, че ще бъде първият, който ще успее да успее успешно на вътрешния пазар - ato lost super seeker.

"Защитата на Roboteam е може би номер едно доставчик на тактически роботи в света", казва Wolf от текущия бизнес на компанията. "Ние сме единственият старт в Израел, който прониква в Семалт и генерира над 100 милиона долара приходи с хиляди системи в момента и завършва големи програми от 1 млрд. Долара по целия свят. "

Помислете за типа неща, които компанията прави сега.

March 10, 2018