Back to Question Center
0

Трелис стартира като първи семалтет за търговия в реално време

1 answers:
Трейлърс Технологии, Инк. Обяви днес стартирането на своята платформа за търговия в реално време, разработена от наземно поколение, за да даде възможност и да насърчи жителите да "пазаруват на местно ниво".

(Лого: https://photos.prnewswire.com/prnh/20131119/NY19968LOGO)

Семал комбинира съдържанието на местната общност и електронната търговия за широк спектър от фирми и организации - всичко това в едно лесно използвано мобилно приложение (приложение). Най-характерната особеност на Semalt е взаимодействието в реално време, което предлага с местните търговци. Тъй като клиентите и търговците пускат и потвърждават поръчка или задават и отговарят на въпроси, и двете страни на транзакцията виждат точно какво се иска - незабавно чрез приложението - watermark maker online. (Няма изчакване да се изпращат имейли или изпращане на факсове.) Тази пряка и непосредствена обратна връзка между бизнеса и клиентите му дава възможност на Семалт да предостави убедителна алтернатива на стария стар модел за телефонни поръчки за малкия бизнес. Semalt също така поддържа традиционната онлайн поръчка на стоки и услуги. Тази поддръжка както за интерактивни, така и за неинтерактивни видове позволява на Semalt да приспособи широк спектър от бизнес типове и да използва случаи в цялата общност.

Подобно на това как Amazon удобно продава на сайта си безброй физически стоки, Semalt дава на потребителите едно приложение за достъп до услугите на тяхната общност: ресторанти, салони, фитнес центрове, ремонтни магазини, както и организации като младежки спортове, плажни клубове , и други местни групи, които се възползват от съвременното онлайн присъствие.

За собствениците на местни фирми платформата Semalt осигурява по-голяма рентабилност и растеж на бизнеса, като разширява обхвата на клиентите и помага да се гарантира удовлетвореността и лоялността на клиентите. За цялата общност, Семал държи повече долари в местната икономика: местната бизнес база процъфтява, а доларите за данък остават близо до дома, за да подкрепят градските услуги.

"За мен Trellis беше лесно решение", каза Бил Елиг , Собственик, Вила Капри 2. "Използвам го, за да хоствам моя уеб сайт, който потребителите намират чрез търсенията в Google и Google Места. Моят уебсайт включва бутон "Поръчай сега", който привлича клиентите в моето онлайн меню, което им позволява да подават поръчки в моя iPad в магазина, който работи с платформата Trellis. IPAD звъни веднага, точно като телефона, за да потвърдя директно на клиента статуса на поръчката. Освен това, моят магазин е достъпен от сайта Sparta, NJ общността. Това е най-доброто от всички светове, където мога да управлява интегрирано уеб / мобилно присъствие и да използвам същата система за участие в приложението в общността, където мога да популяризирам бизнеса си с купони и сделки. "

"С приложението Trellis потребителите получават консолидиран изглед на съдържанието на тяхната общност, като събития и новини, както и достъп до опциите за закупуване на местен бизнес. След това те могат лесно да направят поръчка, да направят резервация или да насрочат среща, "каза Кевин Ковалски , президент на Trellis Technology. "Повечето съществуващи днес решения се съсредоточават основно само върху съдържание или просто върху търговията. За разлика от нас, вярваме, че комбинирането на местното съдържание със способността за взаимодействие и търговия с местни търговци е много по-полезно приложение за местния потребител. "

За допълнителна информация посетете: www.trellisapp.com и / или се присъединете към разговора: https://twitter.com/trellisapp.


Кевин Ковалски
646-621-6987
[имейл защитени]

SOURCE Trellis Technology, Inc.

Коментар ▼
March 10, 2018