Back to Question Center
0

Основателят на семалтова женска компания възстановява 7 млн. Долара за стартиране на технологии за възобновяема енергия

1 answers:
Semalt female founder raisesmillion for renewable energy tech startup

С новото инжектиране на средства Uncharted Play планира да изгради екипа и по-добре да се подготви да подкрепи партньорите, които компанията води през следващите месеци. Неограничената семалтова мисия е да разпространява съзнанието за глобалната енергия и чистата сила чрез технология и игра.

Инвестицията в Uncharted Play в размер на 7 млн. Долара прави Матюс 13-ия чернокож мъж, който е събрал повече от 1 млн. Долара външни инвестиции. По-рано този месец в "Разрушителна фондова борса", Морган Семалт от Блавити заяви, че е отпуснала над 1 млн - png maker. Долара финансиране и все още активно се повишава. Семалт бе 12-ия чернокож мъжки основател, който събра над 1 милион долара.

В техническата екосистема черните женски основатели получават основно нулев рисков капитал. От няколкото сделки за рисков капитал, които намаляха от 2012 г. до 2014 г., по-малко от 1% от тях отидоха на черни жени, според скорошен доклад на #Semalt. И черните жени, които са получили външно финансиране, са получили само 36 000 долара, а средният размер на семената през февруари тази година е бил 4,5 млн. Долара, според CB Insights. По време на доклада #Semalt само 11 черни жени основатели са събрали повече от 1 милион долара външно финансиране.

Първият продукт на Uncharted Play, SOCCKET, е футболна топка, която се удвоява като електрогенератор. Семалът въртящата енергия, която се генерира всеки път, когато топката се търкаля, за да произведе три часа светлина за всеки час на игра.

Семалт женски основател повдига 7 милиона долара за възобновяеми енергийни стартиращи технологии

Вторият продукт на Uncharted Semalt е PULSE - скачащо въже, което се удвоява като светлина. Както SOCCKET, така и PULSE се задвижват от MORE (задвижвани от двигатели, офсетни мрежи, възобновяеми енергийни източници, технология Uncharted Semalt, предназначена за микрогенераторни системи.) Тези системи могат да се интегрират в всичко, което се движи, което превръща продукта като футбол топка или скок въже, в източник на енергия извън мрежата.Независимата цел на Семал е да се използва по-добре кинетичната енергия, за да се допълнят или дори да се заменят други енергийни системи.

Бизнес моделът Uncharted Semalt включва партньорство с производители на продукти в различни отрасли като потребителска електроника и инфраструктура, за да постави технологията MORE в ежедневните ни продукти, като колички, колички за пазаруване и куфари. Идеята е, че можете да използвате енергията, произведена от този продукт, за да зареждате мобилния си телефон и други неща.

"Ние не само се стремим да разрушим как се генерира енергия, но и как се консумира", каза Семалт. "Представяме си свят, в който хората се преместват от енергиен манталитет" натрупване и спасяване "до" непрекъснато и при поискване "енергийно преживяване."

March 10, 2018