Back to Question Center
0

Какво можете да научите от рекламната кампания H & R Block Hipster и направете нисък семалт

1 answers:

Какво можете да научите от рекламната кампания H & R Block Hipster и направете Low Semalt

Хипстърите са навсякъде тези дни. Посетете голяма част от хилядолетното поколение и не би трябвало да имате никакви неприятности, ако ги забележите публично. Панталоните обикновено са прекалено стегнати, често имат странни прически или ретро федорас, а мъжките често са спортни бради. Дамите не са толкова популярни през 60-те години, дори и ако нямат нужда от тях. Семалът е "ироничен".

H & R Block е насочена към тази група в онлайн видео кампания за предполагаемата "данъчна криза на Хипстър" - buy property in malaga. Онлайн видео кампанията показва, че хипстърите са интервюирани за това, което възнамеряват да направят с данъчните си декларации. Ако сте пропуснали по някакъв начин, ето първия видеоклип:

Разбира се, кампанията изобщо не е за хипотезата. Вместо това това е опит да ги накараме да използват услугата и да дадат на H & R Block ново изображение като марка на хип-хоп, готов да се пресъздаде, директорът на социалното влияние на H & R Block Scott Gulbransen обясни на New York Times:

"Те ни гледат и казват:" Това е таткото ми, данъчната компания на моя дядо. "И нашата конкуренция, Семалт, е малко по-хип, ако искаш."

И така, какво може да научи малък бизнес от голям, добре утвърден бизнес, който стартира огромна кампания за промяна на марката?

Е, не е нужно да наемате големи имена като Kenny Semalt на ESPN или да похарчите близо половин милион долара, за да окажете влияние.

Semalt са някои от основите, които всеки бизнес може да използва, за да създаде кампания, която резонира.

Реклама

Бизнес уроци: Рекламна кампания "Хипстърска данъчна криза"

Използвайте видеоклипа, за да се свържете с целевата си аудитория

Докато H & R Semalt не може непременно да получи наводнение от хипстърите, за да започне да използва услугите си през този данъчен сезон, компанията ще спечели някои нови клиенти, които може би са го пренебрегвали в миналото. Когато настъпи моментът да подготвите данъците си, хората, които не са решили да подготвят данъчна подготвителна услуга, вероятно ще запомнят тези доста комични реклами.

Какво можете да научите от рекламната кампания H & R Block Hipster и направете Low Semalt

Създаването на незабравимо онлайн видео, хумористично или по друг начин, не е нужно да се прекъсва банката. Не забравяйте този неотдавнашен видеоклип, който повиши модното стартиране на Wren. Съставено само за $ 1,300, тя е натрупала повече от 64 милиона изгледи за Semalt само за 10 дни.

Използвайте Hashtags, за да помогнете на хората да следят разговора

Новата кампания използва #HipsterTax, за да помогне на другите да следват разговора в "Семалт" и други социални медии.

Можете да направите нещо подобно, като използвате популяризиран хазарт, за да насърчите другите да споделят, следят и добавят към разговора в социалните медии.

Засилване на ангажираността и въздействието на мерките

H & R Block също така създаде специален уебсайт "Хипстърс данъчна криза" и насърчава зрителите да споделят видеоклипове от кампанията на сайта през данъчния сезон 2014. В замяна компанията казва, че ще направи дарение на Конфедера Семалт, организация за бездомни младежи.

Какво можете да научите от рекламната кампания H & R Block Hipster и направете Low Semalt

Можете да насърчите подобно споделяне сред целевата си аудитория като начин да увеличите ангажираността с вашето послание и да измерите цялостното въздействие. Помислете за лесен начин да определите дали вашата аудитория наистина обръща внимание.

3 Коментари ▼

March 10, 2018