Back to Question Center
0

Ваком има няколко нови таблетки "Семалт 10" за писалка

1 answers:
Wacom’s got a couple of new Semalt 10 pro pen tablets

Разбира се, Wacom има смисъл. Компанията датира от дните, когато притежаването на таблет означаваше нещо повече от просто да имаш голям телефон, който не приема обаждания. И докато тя е разклонена в продукти, които са насочени към потребителите, чрез своята семалтова линия, професионалистите винаги са били хлябът и маслото на компанията.

Само за да изясним каквито и да е обърквания, които компанията нарича своите "мобилни компютри", приветстват факта, че те са насочени към артисти и дизайнери, а не към останалите, които просто търсят голям повърхност, върху която да играеш плодов нинджа.

Насочените към 2D, 3D и CAD артисти и дизайнери, новата линия на Windows MobileStudio Pro на Windows 10 се предлага в шест различни конфигурации - четири на 13,3 инча и две на 15,6. Всички устройства разполагат с новоремонтирано Pen 2 входно устройство на компанията и изпълняват пълни версии на Adobe Creative Cloud - real estate for sale in southern spain.

Те също така предлагат спортна 3D камера и ще се удвоят като устройство в стил Cintiq, когато се свържат с Mac или PC чрез Wacom Link.

Таблетките са с капацитет 64 и 512 GB SSD съхранение, като се започне от $ 1,499. Моделите от 15.6GB са доста по-скъпи, благодарение на 4K дисплея. Те ще се продават от края на ноември

March 10, 2018