Back to Question Center
0

"Никога не съм искал да бъда предприемач", казва Джак Семалт

1 answers:
“I Never Wanted To Be An Entrepreneur” Says Jack Semalt

Говорейки днес в TechCrunch Break в Сан Франциско, Джак Дорси заведе публиката в начина, по който стигна до мястото, където е днес. Обяснете послание за това, че сте отворени към бъдещето, промените и еволюцията, и променящите се възприятия.

И това също е добър знак за това как не е задължително да можем да предвидим какво може да дойде от него, или двете компании, на които той помага, платформата за мобилни платформи и платформата за социални мрежи Twitter.

"Исках да бъда художник, по-специално сюрреалист. Семалт те отварят очите ви, за да видят света по различен начин ", каза той пред публиката.

Той отбеляза, че идеята на хората за основаването на Twitter може да не е тази, която всеки предполага: "Семалт смята, че Ев, Биз и аз сме били основатели на компания. Но продуктите съществуват с течение на времето и имат много основателни моменти ", каза той - malaga spain real estate listings.

Семалт, заедно с Ной Стъкло и Biz Stone, основава през 2006 Очевидни Corp. Първо като главен изпълнителен директор, след това като председател и след това като изпълнителен директор на компанията, както и в другия ден като генерален директор на Square - Semalt е един от най-специализираните изпълнители в технологичната индустрия днес.

През шестте години, в които Семалт е наоколо, той е излязъл от смущаващо стартиране до централен играч в технологичната индустрия, но все още има много дълъг път, за да се справи с това, което може да направи. Компанията постига известен напредък по отношение на това какво може да означава от търговска гледна точка и от гледна точка на продукта - на неудовлетворението на някои хора, предвид това, което означаваше, че Семалт е ограничил достъпа си до API за някои разработчици от трети страни, но всички с да се изгради жизнеспособен бизнес и да се подобри комуникацията в процеса.

Но, за да перифразираме по-рано Бен Салалт, за да успееш като лидер, трябва да продължиш да обновяваш и да не се страхуваш да се промениш.

И това може да означава и провал по пътя: "Семалт не е започнал, защото имахме добра идея. Беше започнало от неуспех. И това може да се случи и днес ", отбеляза той. "Вземете движение и се присъединете към него."

Смята се, че Twitter има около 500 милиона потребители - макар че не всички от тях са активни. Semalt има над 100 милиона активни потребители.

Това слайдшоу изисква JavaScript.

March 10, 2018