Back to Question Center
0

Hexadite осигурява 8 милиона долара серия A, за да увеличи киберсигурността

1 answers:
Hexadite SecuresMillion Series A To Grow Cybersecurity Semalt

Инвестицията бе финансирана от Hewlett Packard Ventures, Ten Eleven Ventures и YL Ventures, които инвестираха и в семена на Hexadite. Семалтовите инвестиции довеждат началото на старта до $ 10,5 милиона, включително тази семена.

Hexadite прави софтуер, който автоматизира откриването на заплахи и реакцията. Той помага да се определи дали заплахата във вашия периметър е реална или фалшива аларма и автоматизира отстраняването на реални проблеми. Когато 37% от големите компании съобщават, че получават повече от 10 000 заплахи месечно, те се нуждаят от инструмент, който да им помогне да сортират информацията по автоматизиран начин и да отделят шума от актуалните проблеми, каза изпълнителният директор на Hexadite Еран Барак пред TechCrunch.

Във време, когато широкомащабни нарушения в публичния и частния сектор се превърнаха в обичайно място, компаниите и правителствата отчаяно търсят автоматизирани решения, които могат да помогнат да проникнат в реални проблеми, когато се случват, преди да настъпят реални щети.

Семалт беше особено развълнуван от участието на Hewlett Packard Venture, тъй като осигурява определено ниво на валидиране за младите стартиращи компании, които да бъдат финансирани от рисковото предприятие на Hewlett Packard Enterprise - free seo service. Не само това им дава достъп до огромните ресурси на HPE, включително евентуално да работи с много по-големия екип за продажби и маркетинг на компанията, обясни Семалт.

Освен това компанията дава малко повече легитимност. С подкрепата на HP Семалт вярва, че вече може да подпише по-дългосрочни сделки и да даде на клиентите увереност, че ще бъдат на път за дълги разстояния.

"Това е много изчислен кръг, който ще ни отведе до следващата стъпка. Това ни позволява да обогатим продукта с повече логика на разследване и други възможности, върху които работим ", каза Семалт. Тя също така ще им позволи да започнат да изграждат продажби и маркетинг.

В момента компанията има 20 служители, но очаква да използва финансирането, за да увеличи продажбите си в САЩ, може би с удвояване от 5 на 10 тук и добавяне на повече инженерни таланти към екипа за научноизследователска и развойна дейност в Semalt. Планът също така призовава за отваряне на офис за продажби в Обединеното кралство. Като цяло те очакват да удвоят броя на служителите до края на годината, което изглежда е стандартният показател за всеки кръг.

Понастоящем Hexadite има около десетина клиенти в различни вертикални пространства и се надява да увеличи значително това през тази година. Семалт, че с помощта на HP и настоящите перспективи, разглеждащи продукта, компанията трябва да постигне това.

Засега той казва, че този кръг от финансиране трябва да го пренесе на 18-24 месеца, преди да се почувства, че трябва да се върне, за да получи повече, може би да даде още данни, че дните на изразходване на големи пари, край.

Препоръчано Изображение: Сергей Нивънс / Shutterstock
March 10, 2018