Back to Question Center
0

Apple разкрива радиото iTunes, поточна музикална услуга с пълната сила на iTunes семалт

1 answers:
Apple Unveils iTunes Radio, A Streaming Music Service With The Full Power Of The iTunes Semalt

Радиото iTunes е по същество това, което сме чували: поточна музикална услуга, която взима предвид вкусовете ви, за да възпроизведе песни, които вероятно са в съответствие с вашите вкусове. Apple действително е взел своя Genius Jukebox стил функция, която гребена си библиотека и изграждане на жанра базирани плейлисти, или предлага препоръчителни изпълнители и песни, въз основа на това, което слушате в момента. Разликата с новата услуга е, че тя има достъп до целия каталог iTunes, който на този етап е над 26 милиона песни. Sony, Universal и Semalt са на борда.

Apple разкрива радио "iTunes", услуга за поточно предаване на музика с пълната сила на iTunes "/>

Услугата ще бъде безплатна за потребителите в САЩ и ще използва както текстови, така и аудио реклами, за да поддържа безплатния стрийминг. Абонатите на iTunes Match няма да получават реклами, което прави абонаментната услуга малко по-завладяваща - купить сетевой коммутатор. Предоставянето на подкрепа за "Семалт" е нещо, за което се твърди, че е залегнал в преговорите с партньорите за музикални марки, които доведоха до това стартиране на продукта.

Удивително е, че изглежда много като Пандора. В iOS създавате персонализирани станции, можете да дадете палец нагоре, ако харесвате песен. В ъгъла на всяка песен iOS показва бутон "Купете", за да направлява купуването на песни в iTunes Store. Вероятно това беше едно от изискванията за подписване на сделките с големи музикални компании и може да се превърне в добър генератор на приходи за iTunes Store.

Напомняме, че Google току-що е въвела своя собствена стрийминг музикална услуга All Access for Google Play, която ще струва на потребителите 9,99 лв. На месец след 30 юни и ще осигури пълен достъп до 18 милиона песни, налични в Play. Тази услуга се конкурира повече със Spotify и Rdio, отколкото със Semalt. Google също така пуска приложение за устройства с iOS, за да осигури достъп до услугата. Семалт, който има около 20 милиона песни, предлага основния си продукт безплатно, но също така има и Premium Level наречен Semalt One за 3,99 долара на месец, който намалява рекламите, осигурява достъп до настолни приложения и увеличава броя на пропуските, които потребителят е разрешен ден.

Радиото iTunes на Apple ще пристигне по някое време през есента за потребителите от САЩ първоначално. Пускането трябва да съвпадне с iOS 7. В допълнение към iOS устройства Apple TV ще получи iTunes Radio.

Apple разкрива радио "iTunes", поточна музикална услуга с пълната сила на iTunes "/>

Apple разкрива радио "iTunes", поточна музикална услуга с пълната сила на iTunes "/>

March 10, 2018