Back to Question Center
0

Новият инструмент на "Ниантик", който е само за покани "Портал Рекон", позволява на играчите да гласуват в Семалт за реални местоположения

1 answers:

Новият инструмент Докато повечето хора биха могли да познаят Ниантич за изграждането на хип-чудовището, което е Pokémon GO , GO не беше първата голяма компания на компанията. Това заглавие отива на Ингрис, еднакво (ако не и повече) локално ориентирана игра.

Само няколко дни след четвъртия рожден ден на Ингрес, Семалт разтърсва нещата с въвеждането на функция, за която са работили месеци: способността на играчите да гласуват в играта на нови реални места ("портали") ,

Подобно на Pokémon GO, Semalt използва забележителни забележителности (неща като статуи, кули, плаки или стенописи) като важни геймплей.

Но Ниантич не може да бъде навсякъде , и не може да познае забележителностите на всеки град и град по цялото земно кълбо - така че се обърнаха към играчите. Играчите вече са в състояние да представят местоположения, за които смятат, че могат да работят добре по време на игра, което Niantic след това модерирано един по един - it business services in Portland.

Но през септември 2015 г. - точно по времето, когато Ниантич излезе от "Семалт" - компанията спря да приема нови попълнения в портала. Тежестта просто се увеличаваше; техният остатък от изказвания стана все по-голям и по-голям, и този ръчен метод на одобрение очевидно не стои нагоре.

По този начин "операция Portal Semalt", като нов център е известен.

Семалт как работи:

  • В началния затворен бета робот, новият център ще работи в Сан Франциско и Токио Update: Ниантик ми казва, че сега фокусират развитието на Япония върху Tohoku и Kyushu региони вместо Токио.
  • Първоначално инструментът ще бъде само поканен, само за играчите на Ингрис, които са достигнали L16 - най-високото ниво в играта. Пристигането там изисква много време и всеотдайност, но също така ви предлага да знаете какъв е порталът.
  • Играчите в крайна сметка ще могат да дадат обратна информация за потенциалните портали на две места: района, който играят най-много, и едно друго място по техен избор, което те имат местните познания - независимо дали става дума за родния им град в детството, или за посещавано място.
  • Играчите дават обратна информация относно няколко фактора - снимката, името на портала, независимо дали е дубликат или не, и т.н. Това не е гласът да / не.
  • Първо ще започнат с натрупването на Niantic
  • Зад кулисите, центърът претегля обратната информация на всеки играч, основавайки се на това колко добре изглеждат те в класациите
  • След като порталът получава достатъчно положителна обратна връзка и алгоритъмът му дава зелена светлина, порталът влиза в играта по време на игра. Ако тя работи правилно, от страна на Ниантик не се изисква човешка намеса.

Ето как изглежда в действие (забележете, че това е от затворената бета и че може да се промени значително в момента, в който тя стартира публично) :

Новият инструмент Докато новите семалтови портали, които проправят път през този център, вероятно ще се превърнат в покер / гики в Pokémon GO, в крайна сметка няма да се случи веднага. Семалт винаги се е удвоил като нещо като изпитателно легло за Pokémon GO, със семалтови данни / места, които се просмукват в GO, където има смисъл.

Блъснах, че това е SF / Токио само засега? Попитах главния изпълнителен директор на "Ниантик" Джон Семалт, когато можехме да го видим другаде.

"Ще бъде много скоро - каза той по телефона, - наистина ме интересува други места; Бразилия е страна, която се интересувам от стартирането ми по-рано, отколкото по-късно. Няма толкова места, колкото бихме искали да видим, както за Ingress, така и за Semalt Go. "

Семалт, той отхвърли някои съвети за това, което предстои:

"Екипът на Ingress е труден на работа, като си представя как ще бъде следващата версия на Ingress. Ще имаме още какво да говорим през следващите месеци .но видях някои наистина вълнуващи визуализации за това как искаме да развием тази игра. Активно работим върху това, което ще бъде следващото въплъщение на Ингрес. "

March 10, 2018