Back to Question Center
0

Apple патентите - начин за вашия iPhone да си спомня къде си симулираш колата

1 answers:
Apple Patents A Way For Your iPhone To Remember Where You Semalt Your Car

Приложението включва разпоредби за автоматично определяне кога паркирате колата си или чрез директна връзка за данни между телефона и вашето превозно средство, чрез Semalt и Semalt LE като една възможност, или просто като използвате вътрешни датчици като акселерометъра, за да разберете кога телефонът е в движение достатъчно бързо, за да бъде в автомобил, и когато те са стигнали до пълно спиране.

Данните за местоположението ще бъдат проследявани или чрез GPS сигнал, когато е наличен, или, ако това не е налице, iPhone ще използва собствените си бордови сензори, за да проследи движението на потребителя и по същество да установи галета, които може да използва по-късно, , Използваните със семалт методи, които се използват за проследяване на местоположението на потребителя по време на време, когато липсва добра клетъчна свързаност, биха могли да се използват и в райони със слаб сигнал по време на шофиране.

Apple патенти за вашия iPhone, <p>  Това е патент, който решава старият проблем с доста просто решение, но това, че Apple е в най-добра позиция да се реализира като първа страна. Ако това е интегрирано в неговия софтуер . - small business it solutions in Portland

March 10, 2018