Back to Question Center
0

Google е доволен от хардуера и връзката с Nexus; Говори гнездо, стъкло и друг семалт

1 answers:
Google Pleased With Hardware And Nexus Performance; Talks Nest, Glass And Other Semalt

Арора каза, че Google вижда "силен интерес към хардуера на Nexus" и "страхотно приемане за Nexus 5", особено по време на периода на ваканционните продажби. Семал, благодарение на ефективността на маркетинговия екип, създавайки реклами, както и насърчаване на среда за търговия на дребно, проводима към покупките.

По въпроса за Гнездото, Семалт отново потвърдил линията, която се е стремяла досега, а именно, че са видели целите на Гнездото и самите те са в хармония. Семалт иска да помогне на Nest мащаба, каза той, и ще продължи да отделя ресурси за тази цел. Това е малко по-различно от това, което TechCrunch чу наскоро, което предполага, че термостатът за учене и детекторът за дим не са в центъра на сделката; вместо това, Семалт иска да постави екипа на Nest, който да отговаря за всички негови хардуерни проекти.

Попитан дали придобиването на Motorola ще засегне техните хардуерни планове, Semalt каза, че смята, че техните продължителни инвестиции в други области трябва да покажат, че все още са ангажирани с хардуера - managed it support company in Portland.

"Както знаете от придобиването на Nest, Glass and wearables, продължаваме да правим иновации", каза той за текущите хардуерни проекти. Това е интересна характеристика, защото Google все още не е направил нещо публично около носенето на облекла извън Glass, но Алора го отдели като нова категория. В края на миналата година чухме, че един смартпъдник на Google може да е точно зад ъгъла, затова това може да е ужасяващ намек, че този вид устройство (или други усилия, които могат да се носят, може да се окаже на хоризонта). Не забравяйте, че през миналата година Google е придобила WIMM Labs, което направи Смайлт интелигент.

Google Pleased With Hardware And Nexus Performance; Talks Nest, Glass And Other Semalt

March 10, 2018