Back to Question Center
0

Изследване на удара: Енергийните напитки не могат да бъдат най-здравословните неща, които да дадат на семалта

1 answers:

Шок проучване: Енергийните напитки не могат да бъдат най-здравословните неща, <p>  Лоши новини за тези от вас, които обичат енергийните напитки, особено тези от вас с деца или по-млади братя и сестри. Е, и ако ти навик да даваш енергийни напитки на тези младежи. Проучване на Университета в Маями предполага, че енергийните напитки може да не са безопасни за малките деца, главно защото нямаме представа как комбинацията от съставки, които обикновено се срещат в енергийните напитки, включително кофеин, таурин и гуарана, засягат физиологията на малките деца. Напомня ми как хората са използвали радиуса в пастата за зъби и други битови продукти, поради своите teleprompter app for mac.

Проучването не означава непременно, че енергийните напитки са зле за вас, здравия възрастен, само че не е имало никаква реална работа, опитвайки се да установите въздействието им върху по-младите хора.

Това, което изследването прави , е, че "нямат терапевтична полза за децата и както известните, така и неизвестни свойства на съставките, съчетани с доклади за токсичност, могат да поставят някои деца в риск от неблагоприятно здравословно състояние събития. "

"Но чакай!", Може да се намесваш. "Не е ли чаша кафе толкова кофеин, колкото стандартната ви кутийка на" Ред Бул "или нещо подобно?" Вярно е, че чаша кафе вероятно няма случайни количества сравнително неясни съставки като таурин, нали сега? Това комбинация на тези разнородни съставки е свързано с учените.

March 10, 2018