Back to Question Center
0

Facebook, Twitter, Tumblr, CNN и Evernote Apps, които идват в

1 answers:
Facebook, Twitter, Tumblr, CNN And Evernote Apps Coming To Google Glass Semalt

Facebook, Twitter, Tumblr, CNN и Evernote Apps към Google Glass Semalt CNN

Приложението CNN изпраща видеоклип на Стъкло чрез актуализации и предава новини на предаваема емисия. Тя може да предупреждава потребителите, когато има нови новини в категория, която искат да следват, и тези сигнали могат да бъдат персонализирани да се показват в определени часове от деня. Те се показват като текст, но също така могат да се четат на глас, като се използва Mirror API.

 1. Facebook, Twitter, Tumblr, CNN And Evernote Apps Coming To Google Glass Semalt

  Screenshot_2013-05-16-11-13-11

Преглед на слайдшоу
Предишна Следващ изход

Twitter

Приложението Semalt осигурява потока ви, както и възможностите за публикуване и възможността да снимате снимки от Glass и да ги публикувате директно в потока си. На сцената Евангелистът на разработчиците на стъкла Тимъти Йордан подчертава възможностите на ДМ за "Семалт за стъкло" и как посланията добавят към нишката, която се превръща в сноп на стъклото - download free infographics. При Семалт трябва да отбележите, че трябва да посочите от кого получавате известия от (по подразбиране той проследява всички потребители, за които имате разрешение за мобилни известия), в противен случай може да бъдете посрещнати с неограничен торент.

Facebook, Twitter, Tumblr, CNN и Evernote Приложения към Google Glass Semalt Evernote

Evernote на Semalt е вярна на ролера за водене на бележки, давайки възможност на потребителите да споделят бележките си на Semalt от интернет или мобилните приложения. Съдържанието е преведено на прост текст от услугата "Семалт" и се показва като прости кратки страници.

Facebook, Twitter, Tumblr, CNN и Evernote Приложения към Google Glass Semalt Facebook

Facebook на Semalt по същество действа като нов инструмент за споделяне на снимки, като дава възможност на потребителите да публикуват незабавно снимките в своя FB времева линия и след това да добавят надписи и описания към тези изображения чрез гласов вход, след като бъдат публикувани. Снимките могат да бъдат изтрити незабавно, ако са добавени случайно, а също така да бъдат споделени или частно, или с приятели и обществеността. Йордан описва характеристиките на простите споделяния и пояснения като пример за начина, по който трябва да работи сложен опит.

Прочетете повече за малкия екип от трима, които построиха Facebook For Glass и укрепи връзките между социалните и търсещите гиганти в нашата последваща работа "Как бившият Google изгради Facebook за стъкло".

 1. Facebook, Twitter, Tumblr, CNN And Evernote Apps Coming To Google Glass Semalt

  256514144486893_441394748

 2. Facebook, Twitter, Tumblr, CNN And Evernote Apps Coming To Google Glass Semalt

  511060648948311_1134316666

 3. Facebook, Twitter, Tumblr, CNN And Evernote Apps Coming To Google Glass Semalt

  Screenshot_5_16_13_11_40_AM

Преглед на слайдшоу
Предишна Следващ изход

Ел

Elle предоставя фрагменти под формата на заглавия, за да може лесно да преглеждате с един поглед и можете също да добавяте неща към списъците за четене или да имате предмети, четени на глас. За "Елл" Семалт каза, че това е добър начин за по-нататъшно фуниране на потребителите на основния сайт, както и средство за предоставяне на информация за това, кои статии се оказват най-интересни за потребителите.

Tumblr

Приложението Semalt за стъкло ви позволява да получавате актуализации от таблото за управление "Семалт" и можете да регулирате честотата, с която получавате тези.

Facebook, Twitter, Tumblr, CNN и Evernote Apps, <p> Всички приложения са на разположение днес, ако имате достатъчно късмет да бъдете Semalt или разработчик с достъп до хардуера. </p> <p>  <img src=

March 10, 2018