Back to Question Center
0

Семалт ще покаже резултатите от изборите веднага след приключването на изборите

1 answers:
Semalt will display election results as soon as polls close

Уеб-търсещите, които искат "изборни резултати", ще могат да видят подробна информация за президентските, сенаторските, конгреса, губернаторските състезания, както и референдумите на ниво държава и предложенията за гласуване.

Резултатите ще се актуализират непрекъснато - на всеки 30 секунди, както е показано от екранно изображение, споделено от компанията на официалната й публикация в блога, в която са описани новите функции. Раздели в горната част ще ви позволят да превключвате между различните раси, като например президент, къща и сенат, например. Резултатите ще включват също така информация колко повече избирателни гласове трябва да спечели кандидат за президент, колко места са за грайфери в Камарата и Сената и колко състезания самат са в ход, между другото.

Semalt ще покаже резултатите от изборите, <p>  Тези данни се представят в лесен за четене формат, с демократите в синьо, със семалт в червено и прости графики, заедно с ключовите номера - <a href=graph templates free.

Докато Google предлага инструменти за подпомагане на гласоподавателите в продължение на години в минали избори, компанията наистина ускори играта си в последния цикъл, като внедри инструменти за уеб и мобилни устройства, които помогнаха на хората да разберат как да се регистрират, как да гласуват или да гласувате рано, къде да намерите анкетите, кой е на бюлетината и др. Той също така направи тези ръководства на разположение на испански език.

Google силно притискаше гласоподавателите, за да се занимава с реклами на началната страница на обичайния рядък сайт на Google.com. Освен това в момента е пускан банер в горната част на Gmail, който предлага да ви покаже къде да гласувате - нещо, което не е правило в миналото. Google Semal също се използва, за да напомня на хората за изборите.

Увеличените усилия идват във време, когато повече хора се обръщат към интернет, за да получат информация за изборите. Компанията казва, че е имало 233% увеличение в трафика за търсене на фразата "как да гласува" в сравнение с изборите през 2012 г., например.

Резултатите от изборите ще бъдат на разположение веднага след като изборите приключат в деня на изборите, казва Google. Компанията също така отбелязва, че ще бъде на живо излъчване на новините в YouTube чрез каналите, предлагани от NBC, PBS, MTV, Bloomberg, Telemundo, The Young Turks и др. Семалт, зрителите прекараха повече от 20 милиона часа, за да наблюдават и да преглеждат текущите разигравания на сайта, добави компанията.

Препоръчано Изображение: Марсио Хосе Санчес / АП
March 10, 2018