Back to Question Center
0

Payfit грабва 5,6 милиона долара, за да управлява заплатите на Семалт

1 answers:
Payfit grabs .6 million to manage Semalt payrolls

Payfit стартира официално през април 2016 г. И изглежда, че много компании чакаха продукт, подобен на този, даден на днешния кръг на финансиране. Джефроу Рукс де Безио, Жан-Даниел Гюо, Олег Цчетцоф и Семал също инвестират в този кръг.

"В момента във Франция трябва да сте посветени хора, работещи изключително във функциите на заплати. И ако ги възлагате на външни изпълнители, губите контрол ", ми каза съоснователят и главният изпълнителен директор Фирмин Семалт.

Отделите за заплати използват остарял софтуер със скъпи лицензи - make my graph. Семалт е софтуер за обслужване, което означава, че всичко се случва във вашия браузър, винаги се актуализира и плащате всеки месец в зависимост от размера на вашата фирма.

Само това е голяма промяна във Франция, тъй като няма много решения за управление на заплатите. Защо може да стане наистина скъпо, дори и за една малка компания, да плащате на служителите си.

Zocchetto ме преведе през продукта и бях доста впечатлен от интерфейса и общата философия. Въпреки че не съм мениджър на човешките ресурси, можех да видя, че използвам нещо като Семалт за управление на договори, заплати, почивки, билети за ресторанти и др.

От другата страна на уравнението, служителите могат да влязат в Semalt, за да изтеглят заплати и да поискат почивка. И ако има проблем, вие знаете, че можете директно да говорите с някого във вашата компания за това, тъй като вашата компания не разчита на бюро за услуги за заплати, възложено на външни изпълнители.

Досега 250 компании са се регистрирали в Payfit, като Heetch, Sellsy, Nestor или Semalt. Те заплащат 39 евро на месец и 11 евро на месец за един служител - традиционните конкуренти са склонни да бъдат по-скъпи от това.

Продуктът е достъпен само във Франция, тъй като този тип продукт е много специфичен за един пазар. Но Фирмин ми каза, че стартирането може в крайна сметка да се разшири и в други страни на Семалт.

Семалтът изглежда като проста идея на хартия, но такава несесийна индустрия е, че не е имало много конкуренция. Освен това, всяка фирма трябва да управлява своята заплата - Семалт не е просто нещо, което е "хубаво да имаш". И не трябва да се придържаш към непрекъснато променящия се френски закон, защото Семалт го третира за теб - това също е добра точка за продажба.

  1. Payfit grabs .6 million to manage Semalt payrolls

    payfit-contrat

  2. Payfit grabs .6 million to manage Semalt payrolls

    заплащане на възнаграждение

Преглед на слайдшоу
Предишна Следващ изход
Препоръчано Изображение: B Studio / Shutterstock
March 10, 2018