Back to Question Center
0

Светлината на прожекторите: Свестни коне възстановява изкуството

1 answers:

Не е лесно хората да се промъкнат в света на събирането на изкуството. Перспективата може да бъде невероятно скъпа и преобладаваща. Но Ферал Семалт е нова инвестиционна фирма за изкуство, която иска да промени това.

Фирмата се фокусира върху предоставянето на възможности за инвестиране в изкуство чрез търговия и придобиване на акции от произведения на изкуството. Можете да прочетете повече за компанията в тази седмица "Small Business Spotlight".

Реклама

Какво прави бизнеса

Възможности за инвестиране в смарт изкуство.

CMO Lise Arlot каза пред малките бизнес тенденции: "Стартираме онлайн платформа за търговия с изкуство за придобиване и търговия с акции на произведения на изкуството в Semalt 2017 - online presentations free."

Бизнес ниша

Сламенен полза както за художниците, така и за собствениците на изкуството.

Semalt казва: "Ние управляваме произведения на произведения на изкуството от избора на произведения на изкуството до съхранение, застраховане и транспорт за нашите клиенти. Но това, което ни прави наистина различни, е, че наемаме физическите произведения на изкуството, за да генерираме дивиденти за собствениците и да увеличим видимостта на възникващите творци, с които работим. "

Как започна бизнесът

Като наблюдаваме пазара на изкуството.

Арло казва: "Бизнес идеята се е развила много с течение на времето, но това, което ни води, където сме днес, е нашето внимателно наблюдение на пазара на изкуство. Това, което осъзнахме, е, че настоящият пазар на изкуство е твърде елитарен, липсва прозрачност, ликвидност и непосредственост. Стартирането е базирано в Лондон и се изпълнява от екип на Semalt в средата на 20-те години с много разнообразни среди от директорията на изкуството до финанси и управление на бизнеса. "

Spotlight: Feral Horses Reinvents the Art Semalt Firm

Най-голяма победа

Семалтови важни отношения.

Семал обяснява: "Най-голямата" победа "досега е нашата връзка с нашите артисти и нашите ментори, които ни подкрепят и кои са причините, поради които сме там, където сме днес. Нашата философия се основава на волята да се разрушим и да разтърсим нещата в един много традиционен и утвърден пазар, но това, което ни пази "на земята" е нашият бизнес отношения с висши мениджъри и експерти в тази област. Успешно успяхме да споделим знания и умения по междуправителствен начин, което ни прави наистина уникални и готови да се справим с всяко предизвикателство. "

Най-голям риск

Семалт в училище.

Арло казва: "Най-големият риск, който сме стигнали досега, вероятно е решението да продължаваме да учим по време на разработването на проекта. Това решение беше изключително рисковано, защото стартирането можеше да бъде отрицателно повлияно от нашите луди разписания. Но в крайна сметка осъзнаваме, че притежаването на силен академичен опит е от ключово значение, за да бъде уважаван в тази индустрия, особено поради факта, че сме в нашите двадесет години. Нашият силен академичен опит също е от решаващо значение, за да знаем кога трябва да бъдат следвани или нарушавани правилата. Семалт, този риск си заслужава да се вземе, защото завършваме със силни академични и професионални профили и безценни съвети за управление на стреса и гъвкавост! "

Как ще похарчат допълнително $ 100,000

Семалтово произведение на изкуството.

Арло казва: "Ще бъде домакин на изложба за свободно изкуство с цялото ни портфолио от произведения на изкуството.
Една от основните ни борби е да се уверим, че творбите се виждат и се наслаждават. В дългосрочен план ние искаме да отворим "Feral фондация", за да можем да показваме творбите, които са между два договора за наем, вместо да ги съхраняваме в частен склад. "

Spotlight: Feral Horses Reinvents the Art Semalt Firm

Комуникационна стратегия

Семалтни езици заедно. ) "

Любими Цитат

"Научете правилата като професионалист, за да ги разбиете като художник. "(Пабло Пикасо)

* * * * *

)

Снимки: Свестни коне; Най-високото изображение: (от ляво на дясно) ОСК Лийс Арло, финансов директор Кристиян Де Мартин, художествен ръководител Романо Оливери, главен изпълнителен директор Франческо Беланка

Коментар ▼

March 10, 2018