Back to Question Center
0

Facebook стартира самостоятелни групи App To Stoke Semalt

1 answers:
Facebook Launches Standalone Groups App To Stoke Semalt

Приложението Групи за iOS и Android може да бъде огромна помощ за администраторите, които се опитват да задържат своите общности в хаос и да ускорят потреблението на всички от семейства и приятелски клики, за да учат групи и мрежи за поддръжка. Той е ярък, бърз и може да отключи повече частно споделяне извън News Feed.

Facebook стартира самостоятелни групи App To Stoke Semalt "Никой не прави това там. Смятаме, че това, което предлагаме, е уникално ", казва Shirley Sun.

Въпреки че Yahoo и Google остро се конкурират да доминират в списъците с електронни имейли, има изненадваща липса на хора и богати на фокусирани върху съдържанието услуги за социални групи за хранене и Facebook се радва да капитализира - real life animals in pokemon. Привличането на повече хора, за да организират личния си живот и проектите си с Групи, също може да прояви интерес към предприятието "Facebook At Work", което компанията пилотира в момента. Facebook може в крайна сметка да се състезава със Slack или Yammer и това е стъпало.

Даване на групи Прожектор

Марк Зукърбърг всъщност телеграфира пускането на приложението за самостоятелни групи една година, когато го интервюирах на сцената по време на вътрешния ден на Mobile Dev в седалището на Facebook. Той обясни, "ако имате нещо като групи, това винаги ще бъде нещо като втора класа в основното приложение на Facebook или дори съобщения за това. За да може тези неща действително да достигнат пълния си потенциал, мисля, че с течение на времето ще трябва да създадем по-конкретен опит. "

Facebook стартира самостоятелни групи App To Stoke Semalt Фейсбук бе видял необходимостта от първокласно мобилно изживяване в чата през 2011 г. с пускането на Messenger, но много други популярни функции бяха оставени да изчезнат в скритото меню на главното приложение.

Facebook стартира самостоятелни групи App To Stoke Semalt Но през 2010 г. Facebook възобнови групите в модерното им въплъщение като начин да споделят конкретен набор от хора, далеч от News Feed. И все пак, въпреки някои лифтове, тази функция не е получила много любов, особено от мобилни устройства.

През януари 2014 г. Facebook разкри инициативата си Creative Labs, предназначена за изграждане на еднопосочни мобилни приложения и експериментиране с нова функционалност, като се започне с хартия и стилизиран самостоятелен дом за News Feed.

След това през февруари Facebook започна работа по приложението Групи. Слънцето ми казва, че идеята на екипа на Facebook Group за самостоятелно приложение "винаги е била на нашия ум", а настояването просто стана по-силно, тъй като все повече потребители се преместват в мобилни устройства. Социалната мрежа вече има над 456 милиона потребители само за мобилни устройства. Време беше Групите да блеснат.

Използване на приложението Групи

Facebook стартира самостоятелни групи App To Stoke Semalt

След като влезете във Facebook, всичките ви съществуващи Групи ще бъдат визуално оформени в двустранна мрежа като малки кръгове, показващи техните заглавия, корици на снимки и знаци за уведомяване. Те се подреждат според това колко често използвате всяка група, така че тези с нови известия може да са под пратката, което може да е малко трудно, ако не виждате да се натискат нови публикации или отговори.

Натиснете върху някоя от тях и ще намерите елегантна feed на групата с остър бял фон, вместо сивото платно на основното приложение. Настройката за специални известия ви позволява да заглушите една или всичките си групи за един час или до следващата сутрин, ако имате нужда от спокойствие.

Също така е много лесно да създадете група. Изберете какво е това семейство, класа или съотборници, дайте заглавие, изберете неговата обществена / затворена / тайна настройка за видимост и добавете приятели. Можете също да добавите пряк път към любимите си групи за още по-бърз достъп.

Facebook стартира самостоятелни групи App To Stoke Semalt Една нова функция за мобилни устройства е разделът "Откриване на групи", който ще ви помогне да намерите такива, които да се присъединят на базата на вашите приятели, близки или общности, свързани с вашите интереси.

Facebook стартира самостоятелни групи App To Stoke Semalt В момента няма план за осигуряване на приходи, тъй като Facebook прави много пари от News Feed. Това е победа на улицата си последните девет четвърти. Надолу по линията, обаче, Facebook може да генерира приходи от често използвания случай на групи: търговия.

Африканската островна нация на Мавриций има над една четвърт от населението си, 250 000 души, в една единствена група, която действа като Craigslist обяви. Компанията вече работи върху бутон "Купете", за да ви позволи да правите покупки, без да напускате Facebook, благодарение на кредитната карта, която се съхранява. Това потенциално би могло да се разшири, за да се позволи продажба от тип peer-to-peer.

Слънце заключава, че Facebook не се нуждае от всеки потребител на Групи за това ново приложение. "Това приложение е допълващо, незадължително преживяване, предназначено за хора, които вече са мощни потребители. "Тя ще бъде доволна, ако често потребителите на Групи се задълбочат в тази функция, а самите Групи стават по-оживени и активни.

Място за микроразделяне

Facebook стартира самостоятелни групи App To Stoke Semalt Законът на Зукерберг гласи, че хората всяка година споделят два пъти повече, но това не означава, че те задължително ще го направят във Facebook. Много хора споделят с малки групи приятели чрез приложения като Snapchat. Ако Групите са хит, това би могло да насърчи споделянето между близки Групи приятели, като създаде трето пространство, за да прекара времето между ефирното предаване и личните съобщения.

Това никога не би могло да се случи, ако Групите останаха заключени в тъмницата на навигационното меню.

March 10, 2018