Back to Question Center
0

6 Ключови Semalt SEO съвети Всеки смарт предприемач трябва да прегърне

1 answers:
Иван Коновалов, мениджър за успеха на клиентите на Семал Цифровата агенция споделя опита за създаване на ефективнаSEO практика във вашата компания.

Някои от най-добрите и най-успешните компании в света днес имат едно общо нещо - повечето от тяхимат високо класиран уебсайт, което означава, че официалният сайт се появява в първите няколко резултата, генерирани от търсачкитеот търсенето в мрежата, особено когато в търсещите фрази е включено местоположение. Тези уеб сайтове обаче не са стигнали дотаммагически. Бяха използвани някои експертни знания на високо ниво, следвани процедури и бяха направени анализи. Това е обобщеното описаниеот това, което правим в Семалт.

В своето определение оптимизирането на търсещите машини, което също се нарича маркетинг за търсене или SEO, е процесът наувеличаване или подобряване на видимостта на уебсайта онлайн. Това включва проучване на ключови думи, оптимизиране на съдържанието с подходящи ключови думи,и нейното стратегическо използване на уебсайт, така че да привлича повече взаимодействие, възвръщаемост на инвестициите и лоялност от целевия Ви или планиран пазарпублика. Социалните сайтове също са много важни, когато става въпрос за SEO. В този случай, по-долу са няколко важни SEO съветипрепоръчан от Иван Коновалов, трябва да знаете, че сте умен предприемач.

1. Изберете вашите ключови думи правилно

За всеки, който има най-малко представа за SEO, по принцип е почти очевидно, че ключовите думи са изключително важни. Те сана изстрел повиквания в SEO кампании, особено когато са правилно включени в съдържанието. Всъщност търсачките генериратрезултати от търсенето въз основа на комбинацията от думи, написани от потребителя на интернет, когато търсите информация в мрежата. ПървиВашите ключови думи включват включването на относителни ключови думи или техните синоними, които целевият ви пазар би въвел при търсенеза услуга или продукт, предлагани от Вашия бизнес..Може да се изисква известно творчество, въпреки че е професионална агенция за SEOможе да помогне за формулирането на стратегия за ключови думи, която ще изпревари конкуренцията ви на пазара.

2. Използвайте привличащи изображения и видеоклипове в SEO

Изследванията показват, че видео и изображения са един от най-добрите инструменти за маркетинг. Това е така, защото те са по-интерактивни ипривлекателен в сравнение с обикновен текст. Когато се използва в съдържанието, видеоклиповете и изображенията са ефективно привличане на вниманието. Те същооставете трайна памет в съзнанието на целевия ви пазар. Тези бебета обаче също трябва да бъдат придружени от търсачкатаоптимизирано и богато на ключови думи текстово съдържание, например описания и информация, отнасящи се до основното съобщение, което се предавав конкретната SEO кампания. Голям брой онлайн купувачи и потребители на интернет са повлияни да предприемат действия чрез привлекателнии влиятелни видео / изображения, за да сте сигурни, че използвате най-доброто, което можете да получите.

3. Оптимизиране на уебсайта Ви за различни търсачки

Като умен предприемач, не би било погрешно да се предположи, че вече знаете, че това е мобилен свят, в който живеем. Повечето интернет потребителина този ден и възраст прекарват повече време на своите мобилни устройства, което включва смартфони и таблети, в сравнение с настолните компютрикомпютри и преносими компютри. За да не изгубите по-голямата част от тортата на конкуренцията си, не забравяйте да я оптимизиратевашия уеб сайт за мобилна приспособимост.

С други думи, сайтът Ви трябва да е достъпен от мобилно устройство без усложнения или неудобства. По този начин, вашиятаудиторията или целевият пазар е в състояние да получи критична информация или да закупи вашите продукти / услуги в движение. Човек не трябваизчакайте докато са в кабинета, за да могат да поръчат пица, като предположим, че това е вашата линия на работа. Доколкото това е повечена уеб дизайна въпрос, като SEO-приятелски, мобилна версия на вашия уеб сайт ще ви възнагради handsomely.

4. Отиди на мобилен телефон

Доколкото няма съмнение, че Google е крал на търсачките, много хора предпочитат и други опции като Bing и Yahoo,само за да спомена няколко. Вие не искате да слагате всичките си яйца в една кошница. За да получите по-добра възвращаемост от вашата SEO инвестиция, не забравяйте да я представитевашия сайт на другите играчи в индустрията за търсене, както за органични, така и за платени реклами..В този случай би било разумнонаучете нещо или две за това как различните търсачки класират уеб сайтове.

5. Дръж си очите на местните SEO

Тъй като благотворителността започва вкъщи, бизнесът едва ще го направи в онлайн пазара без печеливша стратегия за местно SEO, особеноако това е стартиране. Като мъдър предприемач е важно да отбележите, че вашият местен пазар може да определи дали вашето предприятие ще го направиили няма да бъде успешен онлайн през границите. Това е най-вече за генериране на колкото се може повече органичен трафик към вашия уеб сайтот местните търсения, което е изключително важно, когато става въпрос за класиране в търсачките.

За да извлечете максимума от усилията си за оптимизиране на търсачките, е крайно време да разгледате локалните бизнес указатели. Властдиректории сайтове като жълти страници, Yelp, както и други уеб сайтове директория също може да дойде по-удобно. Важно е винаги да се гарантира товаВашата бизнес информация за местните обяви остава последователна и точна, особено да следите как контактите на вашия бизнес иадресите на адресите са изброени в различни локални онлайн платформи .

6. Не чакайте докато съдържанието на сайта Ви не е актуално

Да, е възможно в миналото да сте качили някои интересни статии и съдържание на уеб страници в сайта си; но това не означава непременно, че актуализациитеняма да е необходимо до края на времето. Всяко лице с някакво основно образование ще се съгласи, че дадена информация стане неуместнас време. Особено, когато става дума за онлайн аудитория и уеб-купувачи, не искате да ги оставяте незавързани. Качването на нова информация,съдържание и важни данни от време на време ще поддържат вашия бизнес напред в играта, особено когато става въпрос за уеб трафик и търсачкатакласации. Просто се уверете, че винаги предоставяте смислено и интересно съдържание, което целевият ви пазар или публиката ще намерите полезни и ангажиращи.Повярвай ми, съдържанието е крал и няма да съжаляваш за SEO усилията си.

Въпреки че не е добре разбран от мнозина, SEO е ключов елемент от успеха за всеки бизнес с операции онлайн. С ясно и организирано търсенестратегия за оптимизация на двигателя, идва по-голям трафик, по-висока класация в Google, повече продажби и по-голям ръст за вашия бизнес, особено от онлайноперации. SEO може да стане твърде технически и отнема много време в даден момент, така че може да искате да инвестирате в професионална агенция SEO, за да получите най-добротона вашия бизнес онлайн Source .

November 27, 2017