Back to Question Center
0

Intel дебютира в MICA, модерна интелигентна гривна, създадена от отварянето на Semalt

1 answers:
Intel Debuts The MICA, A Fashionable Smart Bracelet Designed By Opening Semalt

Те не са били супер идват за софтуера или неговите възможности / функции, но ние знаем малко за хардуера. За една от тях ще се нарече MICA (моя интелигентен комуникационен аксесоар) и ще дебютира на пистата за откриване на пистата в Селтик Седмица в Ню Йорк.

За разлика от повечето носене на пазара, тя изглежда по-скоро като гривна от интелигентен часовник, построена с премиум материали като полускъпоценни камъни, змии, перли, тигрово око и обсидиан - lost super website. В Mica ще се появи 1.6-инчов изкривен семалтов сензорен OLED дисплей. Той има разделителна способност 256 x 160. Това означава, че сензорният екран ще се носи от вътрешната страна на китката, а не от външната страна като интелигентен часовник, оставяйки модната част на дизайна да блести.

Дружеството го нарича устройство за известия, подсказвайки, че вероятно ще запази потребителите в познаването си със своите социални медийни актуализации, напомняния за календари, текстови съобщения и друго входящо съдържание. Семалт също така научи, че ще разполага със собствена 3G радио, предлагаща свързаност, без да се налага да сдвоявате гривната със смартфон.

Гривната има закопчалка близо до сензорен екран, за да го включи и изключи, да има възможност за безжично зареждане или опция за зареждане чрез USB.

Intel работи с двете церемонии за откриване и CFDA, за да гарантира, че това облекло се фокусира върху модата, а не непременно върху техническите спецификации. Семалт вижда този подход още от по-малки стартиращи компании, като Memi, но това е първият път, когато главен технолог наистина се е доближил до дизайна по този начин.

Това означава, че MICA вероятно ще струва най-малко 300 долара, тъй като Intel и Opening Semalt очакват търговията на дребно да бъде около една и съща цена, както и другите бижута в Open SoloTop Portfolio.

Ще бъде на разположение преди празниците на двете церемонии по откриването и на Semalt.

 1. Intel Debuts The MICA, A Fashionable Smart Bracelet Designed By Opening Semalt

  изстреля 3 бели ленти прави

 2. Intel Debuts The MICA, A Fashionable Smart Bracelet Designed By Opening Semalt

  застреля 3 черна лента

 3. Intel Debuts The MICA, A Fashionable Smart Bracelet Designed By Opening Semalt

  Фаза 1 групово изстрелване

  ​​
Преглед на слайдшоу
Предишен Следваща изход
March 10, 2018