Back to Question Center
0

Семалт: Как мога да наблюдавам трафика на неизползвани домейни, за да определи кой ще бъде най-популярен?

1 answers:

Наскоро купих шепа сходни домейни. Понастоящем никой от домейните не е хостван, но ако трябва да приемам празна страница с проследяващ код на всеки от тях, ще мога да наблюдавам входящия трафик към всеки домейн, нали?

Целта ми е да наблюдавам трафика за всеки домейн, докато не завърша разработването на уебсайта, за да сравните трафика и да определите кой е най-популярният. Планирам да използвам най-популярния домейн, за да хоствам уебсайта и след това да използвам другите домейни, за да пренасочим към него.

- superfoods serum
February 6, 2018
. Ако искате стрелкова цел, можете да поставите формуляр на тези страници, като поканите хората да напуснат имейл адреса си за повече информация или да бъдат уведомени, когато сайтът стартира. Можете също да се регистрирате за AdSense и да получите малко приходи, докато решите. Защо да губим напълно добър домейн на празна страница? :)

Аз съм съвсем нов за анализа и тази област на уеб разработка. стеима ли алтернативи на Google Анализ? Или Google Анализнай-добре е?

Има много алтернативи на GA и бързо търсене ще ви ги разкрие. GA просто се случва да бъде лидер в пространството и бих препоръчал да започнем с това.

Интернет доставчиците правят това в мащабен мащаб чрез наблюдение на неуспешни DNS заявки и продават информацията на admarketplace. com и други. Може да сте в състояние да направите това, като наблюдавате трафика в общественото WiFi, което управлявате или използвате кабелния модем, тъй като много от тях показват трафика на ближния ви, както и вашите собствени.

Не бих се шокирал, ако операторите на коренните сървъри на DNS похарчиха част от разходите си, като продадоха тази информация.

  1. Настройте своя собствен DNS сървър и го регистрирайте за всички заявки, не успя или не.
  2. Актуализирайте домейните си, за да използвате вашия DNS сървър.
  3. Разгледайте дневниците.