Back to Question Center
0

5 Тайните на увеличаване на трафика на блога от

1 answers:

Създаването на статии, които са вирусни, е основен приоритет за всички, които са стартирали блог. Всъщност,тя изисква последователни действия, които винаги са взаимосвързани. От създаването на качественисъдържание за разработване на правилната стратегия за социални медии, всяка стъпка е абсолютно необходима. Иван Коновалов,Мениджърът на успеха на клиентите на Семал Цифрови услуги споделя полезни съвети как да увеличите трафика в блог.

1. Създаване на вирусно съдържание

Напишете интересни, вълнуващи статии, които ще привлекат вниманието на читателите. Заглавието на статията вие най-важното при писането на вирусно съдържание. Излезте с атрактивни заглавия, които щепривлича вниманието на посетителите в интернет. Ако заглавието ви е интригуващо, тогава вие ще имате най-многовероятно ще получите максимален брой хитове за публикацията ви. Освен създаването на добри заглавия, напишете дълги информационни статии.Влезте в детайлите на вашата тема и обяснете вашите точки по интересен начин. Разработенпост ще примами посетителите на блога ви да прочетат цялата статия. Вмъкнете добре изглеждащи изображения във вашияза да помогнете на читателите да разберат по-ясно статията ви. Следователно вашите читатели щепосетете отново блога си, за да прочетете следващата си статия.

2. Споделете статията си повече от веднъж

Ако искате да увеличите трафика към вашия блог, трябва да насочите повече посетители. Достъп на някои читателиинтернет през деня и други през нощта. Увеличете трафика към блога си, като го споделятеВашата статия няколко пъти в продължение на един ден или един месец. Основните социални медийни платформи, които могат да ви помогнатда постигнете това са Facebook, Twitter, Pinterest и Google+. Присъединете се към групите и общноститекоито са свързани с вашата индустрия и споделят емисията ви..

3. Инсталиране на подходящата тема

На пазара има хиляди теми. Много от тях обаче няма да са съвместими с вашитеблог. Това означава, че трябва да изберете разумно и да инсталирате правилния. Една добра тема трябва да бъде напълнокоето ще гарантира, че вашият блог е достъпен на различни устройства, включително настолни компютрии мобилни дисплеи. Трябва също така да изберете тема за бързо зареждане. Когато вашата тема се зарежда бързо,това прави посетителите да се придържат към вашия блог и да прочетат повече публикации. Освен това изберете тема, която имакрасив и атрактивен дизайн.

4. Добавяне на бутон за споделяне

Бутонът за споделяне ви помага да се възползвате от силата на социалните медийни платформи, за да достигнете до по-широка аудитория.Читателите винаги са готови да споделят интересна публикация. Затова добавете бутона за споделяне в публикациятаза да оставиш съдържанието си вирусно. Това означава, че вашите читатели ще могат да споделят вашите публикации в блогтехните приятели и фенове. В резултат на това споделяне, вашият блог ще получи повече трафик.

5. Коментар в други блогове

Коментарите са се превърнали в мощен инструмент, който ви помага при получаване на препратки и трафик. Внимавай запопулярни блогове и коментирайте техните теми и форуми. Съществените коментари ще привлекат вниманието,и най-вероятно ще получите отговори, които ви дават препратки. Коментарите ще ви установят катоексперт и да ви помогне да привлечете много трафик към вашия блог.

Специалистът по семалт Иван Коновалов доказва, че води последователно прилагането на посочените по-горе стратегиида увеличите трафика си в блог. Такава практика беше успешно приета от нашите клиенти и потвърденанеговата ефективност. Отсега нататък можете да използвате тези съвети, както и професионалните услуги на Семалт , за да вземете блога си на следващото ниво Source .

November 27, 2017